Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Ελένη Μενεγάκη: Οι στιγμές που αποκάλυψε τις αποβολές ανάμεσα στις εγκυμοσύνες της
[Queen]: Ελένη Μενεγάκη: Οι στιγμές που αποκάλυψε τις αποβολές ανάμεσα στις εγκυμοσύνες της

[Queen]: Ελένη Μενεγάκη: Οι στιγμές που αποκάλυψε τις αποβολές ανάμεσα στις εγκυμοσύνες της

«Πάνω που έμαθα ότι είχα μείνει έγκυος, έμαθα ότι δε χτυπούσε η καρδιά. Παρόλα αυτά πέθανε το παιδάκι και σκέφτηκα όλα αυτά τα δυσάρεστα “δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά»

ΗΕλένη Μενεγάκη έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, το μεγαλό της γιο Άγγελο αλλά και τα τρία της κορίτσια, την Λαόυρα, την Βαλέρια και την μικρή Μαρίνα . Παλαιότερα όμως έχει κάνει διάφορες αποκαλύψεις όχι μόνο για τις εγκυμοσύνες της αλλά και τις αποβολές που είχε ως γυναίκα.

Μέσα από την εκπομπή της στο παρελθόν, είχε αποκαλύψει ότι πριν αποκτήσει τον Άγγελο είχε την πρώτη της αποβολή. Όπως και η ίδια ανέφερε τότε, ήταν έγκυος κάποιες εβδομάδες, αλλά δεν το πήρε βαριά, γιατί μετά από λίγο διάστημα έμεινε ξανά έγκυος και όλα πήγαν καλά. «Συνέβη όταν ήμουν 6-7 εβδομάδων. Πάνω που έμαθα ότι είχα μείνει έγκυος, έμαθα ότι δε χτυπούσε η καρδιά. Παρόλα αυτά πέθανε το παιδάκι και σκέφτηκα όλα αυτά τα δυσάρεστα “δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά” κλπ».

Η δεύτερη αποβολή της ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα μετά τη γέννηση της Λάουρα την οποία και είχε αποκαλύψει στην Σάντυ Κουτσοσταμάτη.

«Είχα διαβάσει ότι εξομολογήθηκες ένα δύσκολο κομμάτι της ζωής σου, που αφορούσε μια εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες που προβαλόμαστε από τα Μέσα είμαστε πιο ανοιχτές να το μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!