Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Έχεις σκεφτεί ποτέ να βάψεις τα μαλλιά σου ενώ είναι βρεγμένα;
[Queen]: Έχεις σκεφτεί ποτέ να βάψεις τα μαλλιά σου ενώ είναι βρεγμένα;

[Queen]: Έχεις σκεφτεί ποτέ να βάψεις τα μαλλιά σου ενώ είναι βρεγμένα;

Εμείς πάντως σου εξηγούμε τι συμβαίνει ακριβώς αν καταλήξεις σε αυτήν την επιλογή.

Αν υπάρχει μια περίοδος της ζωής μας που όλες περιμέναμε εναγωνίως να επισκεφθούμε το κομμωτήριο για βαφή μαλλιών, αυτή ήταν η μετά καραντίνας εποχή. Έλα, παραδέξου το! Το πρώτο πράγμα που έκανες μόλις έληξε το lockdown ήταν να σηκώσεις το τηλέφωνο και να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου, γιατί η ρίζα δεν έπρεπε να κατέβει κι άλλο. Ίσως, βέβαια, να δοκίμασες και για πρώτη φορά στο σπίτι να βάψεις μόνη τα μαλλιά σου. Anyway…

Ναι, όπως πολύ καλά κατάλαβες, σε αυτό εδώ το θέμα θα μιλήσουμε για βαφή μαλλιών. Θα εστιάσουμε, όμως, στο βάψιμο των μαλλιών σε νωπά μαλλιά. Τι, δεν το ήξερες; Φυσικά και μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου αν αυτά είναι βρεγμένα ή λουσμένα. Υπάρχουν, όμως, ορισμένα πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν το δοκιμάσεις.

Μπορεί ως τώρα να νόμιζες, λοιπόν, ότι για να βάψεις τα μαλλιά σου θα πρέπει να είναι εντελώς στεγνά, ίσως και άλουστα για δυο-τρεις μέρες, ώστε να «πιάσει» καλά η βαφή. Έτσι, τουλάχιστον σε είχε «εκπαιδεύσει» ο κομμωτής σου και για να λέμε την αλήθεια αυτός είναι ο κανόνας. Ωστόσο, αν θέλεις μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου όσο αυτά είναι νωπά και σου εξηγούμε όλα τα pros & cons στην παρακάτω gallery.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!