Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Έχεις μακροχρόνια σχέση; Tέσσερα tips για να τη διατηρήσεις «ζωντανή»!
[Queen]: Έχεις μακροχρόνια σχέση; Tέσσερα tips για να τη διατηρήσεις «ζωντανή»!

[Queen]: Έχεις μακροχρόνια σχέση; Tέσσερα tips για να τη διατηρήσεις «ζωντανή»!

Καμία σχέση δεν έρχεται με manual στη ζωή.

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα κεφάλαιο αρκετά πολύπλοκο. Καμία σχέση δεν έρχεται με εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης, και πρέπει να κοπιάσεις πολύ για να τις εξελίξεις και να τις κρατήσεις στη ζωή σου.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις ερωτικές σχέσεις (καλοκαιράκι είναι… καταλαβαίνεις!).

Όταν ξεκινάς μία σχέση δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει, ούτε αν θα κρατήσει για πάντα. Αυτά όλα φαίνονται εν καιρώ και με ένα μεγάλο ερωτηματικό πάντα για το αν προσπαθούν κι οι δύο πλευρές εξίσου να κρατήσου τη σχέση ζωντανή.

Γιατί ποιος ο λόγος να βρίσκεσαι σε μία σχέση μονόπλευρη, στην οποία προσπαθείς και κάνεις μόνο εσύ πράγματα για να διατηρήσεις τη σπίθα αναμμένη;

Αν λοιπόν αυτό το εμπόδιο έχει ξεπεραστεί και βρίσκεσαι σε μία σχέση αρκετών χρόνων, η οποία νιώθεις πως έχει αρχίσει να βαλτώνει, τότε πρέπει να δράσεις άμεσα.

Πριν κάνεις το οποιοδήποτε βήμα να θυμάσαι πως δεν αξίζει να προσπαθήσεις για κάτι το οποίο έχει ενδεχομένως τελειώσει και δεν επιδέχεται «γιατρειά».

Αν, όμως, θέλετε και οι δύο να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση σας και να την διατηρήσετε ζωντανή υπάρχουν κάποια tips που μπορείς να ακολουθήσεις.

#1. Και οι δύο άνθρωποι στη σχέση πρέπει να προσπαθούν

Ερχόμαστε και μεγαλώνουμε σε έναν κόσμο που μας λέει πως αν έχουμε βρει τον σωστό άνθρωπο να βαδίσουμε μαζί του η αγάπη θα είναι εύκολη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!