Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Δεν είναι ρομαντικός αλλά είναι ο ιδανικός! 4 ενδείξεις που θα σε πείσουν
[Queen]: Δεν είναι ρομαντικός αλλά είναι ο ιδανικός! 4 ενδείξεις που θα σε πείσουν

[Queen]: Δεν είναι ρομαντικός αλλά είναι ο ιδανικός! 4 ενδείξεις που θα σε πείσουν

Τι κι αν ο σύντροφός σου δεν σου φέρνει δώρα και λουλούδια, μπορεί ακόμη να είναι η καλύτερη επιλογή.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί αργότερα μεταξύ σας, μαθαίνεις πολλά για τον εαυτό σου και το άλλο άτομο κατά τη διάρκεια μιας μακροχρόνιας σχέσης. Αυτό που οι περισσότερες από εμάς συχνά αγνοούν είναι πως εδεχομένως τα πιο cool σημεία ενός δεσμού εμφανίζονται με τρόπους που είναι σαφώς μη ρομαντικοί.

Τι εννοώ; Θα σου εξηγήσω αμέσως. Για παράδειγμα σε όλες μας έχει συμβεί να διανύουμε μια πολύ κακή περίοδο στη ζωή μας, γεμάτη άγχος, νεύρα και υποχρεώσεις. Σαν αποτέλεσμα μαλώνουμε συνέχεια με τον αγαπημένο μας και φορτώνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Τα ζευγάρια που αγαπιούνται πραγματικά θέτουν όρια για να εξασφαλίσουν τη δική τους ανάπτυξη, καθώς και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον όταν προκύψουν διάφορα προβλήματα. Δεν κρατούν κακία εναντίον του συντρόφου τους, και δεν επιτρέπουν στο παρελθόν του συντρόφου τους να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον τους.

Αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για αληθινή οικειότητα σε μια σχέση. Την ίδια ώρα, αρκετά αρσενικά εκφράζουν την αγάπη τους με ανορθόδοξο τρόπο τον οποίο εμείς οι γυναίκες μπορεί να δυσκολευτούμε να ερμηνεύσουμε.

5 λόγοι που δυσκολεύεσαι να βρεις σύντροφο
Oι 4 #ΝοRomance ενδείξεις ότι είσαι σε μια υγιή σχέση

#1 Χαίρεσαι με την επιτυχία του συντρόφου σου (κι εκείνος το ίδιο)

Το να χαίρεσαι με τις επιτυχίες και τις νίκες του άλλου σίγουρα δεν είναι πάντα το πιο ρομαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις, αλλά δείχνεις έτσι στον σύντροφό σου ότι είσαι εκεί για αυτόν και ότι η ευτυχία του είναι σημαντική για εσένα.

#2 Σας αρέσει πραγματικά να φροντίζετε ο ένας τον άλλον

Αυτό ποικίλλει ιδιαίτερα από άτομο σε άτομο και σχέση με σχέση, αλλά το να μαγειρέψεις το αγαπημένο του φαγητό ή να πλύνεις τα ρούχα του αγαπημένου σου όταν είναι κουρασμένος, σημαίνει πολλά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!