Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Δεν φαντάζεσαι πώς ήταν η οικογένεια Kardashian-Jenner πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις (photo)
[Queen]: Δεν φαντάζεσαι πώς ήταν η οικογένεια Kardashian-Jenner πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις (photo)

[Queen]: Δεν φαντάζεσαι πώς ήταν η οικογένεια Kardashian-Jenner πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις (photo)

Με μια throwback φωτογραφία τής Kris Jenner έγινε η αποκάλυψη.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο όλος ο πλανήτης βρέθηκε προ εκπλήξεως ακούγοντας τα νέα που ανακοίνωσε η Kim Kardashian και τα οποία έλεγαν ότι το reality «Keeping Up With The Kardashians» ολοκληρώνει τον κύκλο του φέτος με τη 14η σεζόν. Και ενώ πολλά πράγματα έχουν αλλάξει για την οικογένεια Kardashian-Jenner όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο προσκήνιο, τίποτα δεν έχει εξελιχθεί όσο η εμφάνιση των αδελφών.

Η Kim, η Khloe και η Kourtney Kardashian , αλλά και οι Kendall και Kylie Jenner φαίνεται πως έχουν σταθερό και συχνό ραντεβού με τον πλαστικό χειρουργό τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Όλες μα όλες έχουν αλλάξει απίστευτα όλα αυτά τα χρόνια που τις γνωρίζουμε.

Κάποιες επεμβάσεις τις έχουν παραδεχθεί, ενώ άλλες τις αρνούνται κατηγορηματικά. Για παράδειγμα, η Kim Kardashian έχει παραδεχθεί πως κάνει botox, αλλά δεν παραδέχθηκε ποτέ την πλαστική στη μύτη της. Και η Khloe έχει μιλήσει ανοικτά για τα botox, όπως και η Kourtney για το γεγονός ότι έχει κάνει πλαστική στο στήθος.

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, και οι μικρές της οικογένειας, δηλαδή η Kylie και η Kendall Jenner δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από αυτήν τη συνήθεια. Μάλιστα, πολλοί λένε κατά καιρούς πως η Kylie προσπαθεί να ξεπεράσει την Kim στις αισθητικές παρεμβάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!