Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Δανάη Μπάρκα: Η «άσχημη» μέρα κι ένα empower μήνυμα της θα σε εμπνεύσουν
[Queen]: Δανάη Μπάρκα: Η «άσχημη» μέρα κι ένα empower μήνυμα της θα σε εμπνεύσουν

[Queen]: Δανάη Μπάρκα: Η «άσχημη» μέρα κι ένα empower μήνυμα της θα σε εμπνεύσουν

Τα λόγια της Δανάης απλά μιλούν στην ψυχή σου.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα πολύ χαρούμενο κορίτσι. Θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι η χαρά της ζωής, όταν τη βλέπεις να χαμογελάει, να σκαρώνει φάρσες στη μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου, να παίζει με το κατοικίδιό της και να γελάει με τους συναδέλφους της.

Όλοι οι άνθρωποι όμως έχουν και περνούν και δύσκολες μέρες στη ζωή τους. Επειδή τους βλέπεις συνεχώς να χαμογελούν, δεν σημαίνει πως είναι φτιαγμένοι από ατσάλι, πως δεν πονούν ή δεν νιώθουν συναισθηματικά άσχημα. Η Δανάη Μπάρκα είχε μία από αυτές τις ημέρες και όμως με ένα post της στο Instagram σε έκανε και πάλι να χαμογελάσεις και να πάρεις μια βαθιά ανάσα.

Το post της Δανάης Μπάρκα δεν μπορεί παρά να γεμίσει θετική ενέργεια

Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν η καλύτερη για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία ένιωσε κάπως άσχημα για τους δικούς της λόγους. Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram account που συνόδευε ένα post της ίδιας στη θάλασσα, είπε κάποια πράγματα, τα οποία μόλις διαβάσεις, θα καταλάβεις. Και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

«*όχι και τόσο καλή μέρα* Σήμερα ήταν μια από αυτές τις «όχι και τόσο καλές μέρες».

Απ’ αυτές που σκέφτεσαι τα πάντα επί 100, που ενώ δουλεύεις όλη μέρα είσαι χαμένος, που σε πιάνουν φόβοι, ανασφάλειες, αναζητήσεις, αναρωτήσεις, υπαρξιακά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!