Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Δανάη Λιβιεράτου: Οι διακοπές στο εξωτερικό εν μέσω πανδημίας
[Queen]: Δανάη Λιβιεράτου: Οι διακοπές στο εξωτερικό εν μέσω πανδημίας

[Queen]: Δανάη Λιβιεράτου: Οι διακοπές στο εξωτερικό εν μέσω πανδημίας

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου ανέβασε υπέροχες φωτογραφίες.

Κοντεύουμε να κλείσουμε σχεδόν έναν χρόνο από τότε που ένας άγνωστος τότε ιός έκανε την εμφάνισή του στις ζωές μας και ανακηρύχθηκε σε πανδημία. Έκτοτε, τα πράγματα άλλαξαν ουσιαστικά, αφού όλη μας η καθημερινότητα τροποποιήθηκε. Για ένα διάστημα τριών μηνών δεν μπορούσαμε καν να βγούμε από τα σπίτια μας λόγω της καραντίνας και περιοριζόμασταν στα απολύτως απαραίτητα κι αυτά με την αποστολή ενός μηνύματος.

Εξαρχής, τρία πράγματα ήταν πολύ σαφή: η χρήση της μάσκας, η απολύμανση και η κοινωνική απόσταση. Ο COVID-19 ήταν κάτι πολύ καινούργιο και κανένας μέσος άνθρωπος δεν ήταν ουσιαστικά προετοιμασμένος παρά με όσα έβλεπε στις ταινίες. Αλλά, έλα που η πραγματικότητα έφερε τον κινηματογράφο στις ζωές μας.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αποφάσισαν αυτοί που αποφάσισαν για τον παραπάνω λόγο να πατήσουν για λίγο pause στα ταξίδια σε μία προσπάθεια να μειώσουν το ρίσκο να κολλήσουν. Υπάρχουν, όμως, κι εκείνοι που προσπαθούν να μη χάσουν την επαφή με τα προ πανδημίας στάνταρ και συνεχίζουν τις διακοπές τους, ακόμα και στο εξωτερικό.

Η αγαπημένη Δανάη Λιβιεράτου φαίνεται να ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, αφού αυτές τις μέρες ανεβάζει φωτογραφίες από την Ιταλία. Ομολογουμένως, το θέαμα που θα δεις στην παρακάτω gallery θα σε κάνει να ζηλέψεις λίγο, καθώς φαίνεται όχι μόνο η ομορφιά της Ρώμης αλλά και το πόσο ωραία περνάει η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!