Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Buttne: Εσύ ξέρεις τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται;
[Queen]: Buttne: Εσύ ξέρεις τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται;

[Queen]: Buttne: Εσύ ξέρεις τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται;

Ένα πρόβλημα που όλες λίγο-πολύ αντιμετωπίζουμε αυτήν την περίοδο.

Buttne. Σίγουρα το έχεις βιώσει κάποια στιγμή στη ζωή σου ή μπορεί να σου συμβαίνει και συχνά πυκνά. Ίσως να το έχεις και αυτήν τη χρονική περίοδο που μένουμε σπίτι και μεταφερόμαστε από κρεβάτι σε καναπέ και πάλι πίσω. Αν ακόμα δεν το κατάλαβες, μιλώ για τα σπυράκια που εμφανίζονται στα οπίσθια.

Ναι! Υπάρχει και αυτή η μορφή ακμής όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται. Και οι παράγοντες που την προκαλούν διαφέρουν μεταξύ τους. Αν τη βιώνεις σε αυτήν τη φάση, πιθανότατα φταίει η καθιστική ζωή. Η μεταφορά από καναπέ σε κρεβάτι και πάλι πίσω και η τριβή που δημιουργείται από τις κινήσεις σου όσο είσαι καθιστή ή ξαπλωμένη μπορούν να προκαλέσουν buttne (aka butt + acne).

Διαφορετικά, μπορεί να φταίνε τα στενά εσώρουχα ή ρούχα που επιλέγεις να φοράς, τα οποία «παγιδεύουν» την υγρασία και τη βρωμιά. Ή και η μέθοδος αποτρίχωσης που χρησιμοποιείς. Πράγματι, όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, όταν κάνεις αποτρίχωση στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει ο κίνδυνος να μολυνθούν οι θύλακες των τριχών από βακτήρια, να εγκλωβιστούν τρίχες στο δέρμα και έτσι να προκύψει ακμή.

Τώρα θα μας πεις… Τι κάνω για να σώσω την κατάσταση; Ψυχραιμία! Ξέρουμε πως δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο να έχεις σπυράκια στα οπίσθια, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να τα πειράξεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!