Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Big Brother Αποχώρηση: O Στηβ αποχώρησε και το Twitter αντέδρασε με επικά σχόλια (photos)
[Queen]: Big Brother Αποχώρηση: O Στηβ αποχώρησε και το Twitter αντέδρασε με επικά σχόλια (photos)

[Queen]: Big Brother Αποχώρηση: O Στηβ αποχώρησε και το Twitter αντέδρασε με επικά σχόλια (photos)

Νίκος, Ευδοκία και Στιβ ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η έκπληξη έγινε.

Ακόμα ένα live για το Big Brother και η αποχώρηση ήταν αναπάντεχη. Η βραδιά ξεκίνησε με τη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother και με τις πρώτες δηλώσεις από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Νάταλι Κάκκαβα και η Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό κοινό του Big Brother σε ένα ακόμα live.

Τι είπαν Νίκος, Ευδοκία και Στηβ:

«Είναι περίεργη θέση αλλά γνώριμη, είναι πιο ιδιαίτερη η θέση μου σήμερα, μιας και βρίσκομαι με την Ευδοκία, ήξερα ότι μπορεί να περάσω από αυτό το στάδιο, είμαι ήρεμος», τόνισε ο Νίκος που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Είναι λίγο περίεργη η σημερινή ψηφοφορία, είμαι υποψήφια με τον πιο κοντινό μου άνθρωπο στο σπίτι, νιώθω μελαγχολικά και ιδιαίτερα», είπε η Ευδοκία.

«Χαρούμενος είμαι ό,τι κι αν γίνει, ένα ταξίδι μπορεί να τελειώσει και να ξεκινήσει ένα άλλο, το ευχαριστώ σε αυτούς που ψηφίζουν είναι τεράστιο», τόνισε ο Στηβ Μιλάτος.

Τι είχε προηγηθεί στο Big Brother:

Η Ευδοκία είχε μοιραστεί με τον Νίκο τη σκέψη της να φύγει μαζί του σε περίπτωση που ψηφιστεί να βγει εκτός Big Brother, καθώς οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά. Η σκέψη αυτή δεν υλοποιήθηκε μιας και η Ευδοκία μπήκε κανονικά στη μάχη της ψήφου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!