Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Bella Hadid: Επιστρέφει στο Instagram με μια γλυκιά ανάρτηση
[Queen]: Bella Hadid: Επιστρέφει στο Instagram με μια γλυκιά ανάρτηση

[Queen]: Bella Hadid: Επιστρέφει στο Instagram με μια γλυκιά ανάρτηση

Η Bella Hadid στέλνει ένα μήνυμα για την ψυχική υγεία!

Μετά από λίγες εβδομάδες μακριά από τα social media, η 24χρονη σούπερμοντελ επέστρεψε στης 21 Ιανουαρίου με ένα μήνυμα στους θαυμαστές της. «Πείρα λίγο χρόνο για να σκεφτώ και να βρω τον εαυτό μου με έναν τρόπο που θα ήταν πολύ δύσκολο να εξηγήσω αυτή τη στιγμή, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα το εκφράσω», έγραψε η Bella Hadid στους 37,8 εκατομμύρια ακόλουθους της στο Instagram .

«Οι αναμνήσεις και η τύχη με τα οποία επέστρεψα είναι καθαρή σοφία, μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό μου & την πνευματικότητα μου, αγάπη για τον εαυτό μου που δεν είχα ποτέ, μερικοί υπέροχοι φίλοι, και τα βιβλία που με βοήθησαν να τα βγάλω πέρα. Βρήκα τον εαυτό μου, τη δύναμή μου, και το φως μου ξανά».

«Είμαι εδώ μόνο ως μέσο ειρήνης και αγάπης για να βοηθήσω ανθρώπους που υποφέρουν και τον κόσμο, με τον καιρό» συνέχισε. «Ευχαριστώ τους αγγέλους μου που με υποστήριξαν και συνέχισαν να με αγαπούν, για μένα. Με σώσατε. Αφιερώστε χρόνο για να λάβετε βοήθεια αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ψυχικής υγείας. Αξίζει για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας».

Με το μήνυμά της, η Bella μοιράστηκε επίσης μια σειρά φωτογραφιών από τον χρόνο που έλειπε, συμπεριλαμβανομένης μιας στην οποία κάνει ιππασία. Άλλες εικόνες δείχνουν τα βιβλία που διάβασε – How to Love by Thich Nhat Hanh – μεταξύ άλλων, καθώς και φωτογραφίες κρυστάλλων και υπαίθριων δραστηριοτήτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!