Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Άσε μας ρε μαμά: Ο Δημήτρης έτοιμος να ακυρώσει τον γάμο του για χάρη της Ρωξάνης!
[Queen]: Άσε μας ρε μαμά: Ο Δημήτρης έτοιμος να ακυρώσει τον γάμο του για χάρη της Ρωξάνης!

[Queen]: Άσε μας ρε μαμά: Ο Δημήτρης έτοιμος να ακυρώσει τον γάμο του για χάρη της Ρωξάνης!

Η τρελοπενηντάρα και σέξι Ρωξάνη τους κάνει πάλι όλους άνω κάτω!

Η κωμική σειρά του Alpha «Άσε μας ρε μαμά » έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε στις οθόνες μας και η Ρωξάνη συνεχίζει ακάθεκτη να τους κάνει όλους άνω κάτω. Το κόλπο της φαίνεται να πιάνει και σήμερα ο Δημήτρης όχι μόνο θα ζηλέψει αλλά είναι έτοιμος να διαλύσει και την σχέση του με την ‘Ελλη!

Η λιποθυμία της Έλλης που είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, καταφέρνει να διαλύσει το δείπνο της παρέας και να φέρει εντάσεις ανάμεσα στη Ρωξάνη και τον μεγάλο και παντοτινό έρωτα της ζωής της, τον Δημήτρη (Μάριο Αθανασίου). Και ενώ όλοι μεταξύ τους έχουν γίνει πια… μπάχαλο, η Ρωξάνη συνεχίζει να κάνει καψόνια και στα παιδιά της. Και δεν της έφταναν τα υπόλοιπα προβλήματά της, μαθαίνει ότι η αίτηση για αναχρηματοδότηση της εταρείας της δεν μπορεί να γίνει. Έτσι παίρνει την απόφαση να αναθέσει σε όλους διαφορετικές δουλειές στην εταιρεία, κάνοντας αλλαγές που φέρουν και νέους τσακωμούς!

Ο Κώστας Φραγκολιάς κάνει… δυναμική είσοδο στη σειρά!

Ένας νέος άντρας, ο Ζαχαρίας Αποστολάκης (τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Φραγκολιάς), μπαίνει στη ζωή της Ρωξάνης. Η παρουσία του φέρνει πολλές ανατροπές και ξυπνά το.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!