Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: «Απεγνωσμένα προδομένη»: δηλώνει η Ελισάβετ από τον Harry και τη Meghan
[Queen]: «Απεγνωσμένα προδομένη»: δηλώνει η Ελισάβετ από τον Harry και τη Meghan

[Queen]: «Απεγνωσμένα προδομένη»: δηλώνει η Ελισάβετ από τον Harry και τη Meghan

Τι ισχυρίζεται ο royal βιογράφος;

Νέα δικαστικά έγγραφα δημοσιοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από την αγωγή της Meghan Markle εναντίον της Mail on Sunday, στα οποία αποκάλυπτε ότι ένιωθε «απροστάτευτη» από τη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της . Όπως αντιλαμβάνεσαι βέβαια, αυτό δεν ήταν κάτι που η βασίλισσα θα έπαιρνε ελαφρά τη καρδία. Σίγουρα θα το μάθαινε κάποια στιγμή, και σίγουρα θα υπήρχε και η ανάλογη αντίδραση από τη μονάρχη.

Ο βασιλικός συγγραφέας Phil Dampier ανέφερε στη Telegraph (μέσω του The Express): «Νομίζω ότι η βασίλισσα πρόκειται να στεναχωρεθεί πολύ από αυτό. Θα το αντιμετωπίσει, αλλά θα νιώσει απεγνωσμένα προδομένη. Έσπασε το πρωτόκολλο για να καλέσει τη Meghan τα Χριστούγεννα στο Sandringham πριν παντρευτούν και το ζευγάρι μετά το γάμο κατέληξε με ένα όμορφο σπίτι πολλών εκατομμυρίων λιρών στη μέση του Windsor Great Park. Κάποιοι θα αναρωτιούνται: τι περισσότερο ήθελαν;».

Βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι με τη Meghan Markle και τον Harry, απλώς και μόνο επειδή έλαβαν μια Χριστουγεννιάτικη πρόσκληση και ένα φανταχτερό σπίτι, δεν ακυρώνει τα συναισθήματά τους για το πώς οι βασιλείς χειρίστηκαν τις ιστορίες και τα δημοσιεύματα των Βρετανικών tabloids για τη Meghan. «Η Meghan Markle είχε γίνει αντικείμενο μεγάλου αριθμού ψευδών και καταστροφικών άρθρων από τα βρετανικά ΜΜΕ, ειδικά από τη Mail on Sunday που προκάλεσε τεράστια συναισθηματική αγωνία και ζημία στην ψυχική της υγεία. Καθώς οι φίλοι της δεν την είχαν ξαναδεί σε αυτήν την κατάσταση, ανησυχούσαν σωστά για την ευημερία της, ειδικά επειδή ήταν έγκυος, χωρίς προστασία από τους royals και να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της», ανέφεραν τα έγγραφα που έχει στα χέρια του το E! News.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!