Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Andrienne Wilkinson: Η «κόρη» της Ζήνα είναι 43 ετών και είναι κούκλα
[Queen]: Andrienne Wilkinson: Η «κόρη» της Ζήνα είναι 43 ετών και είναι κούκλα

[Queen]: Andrienne Wilkinson: Η «κόρη» της Ζήνα είναι 43 ετών και είναι κούκλα

Τη θυμάσαι;

Τον Σεπτέμβριο του 1995 έκανε πρεμιέρα μια από τις σειρές που έμελλε να σημαδέψει τα παιδικά μας χρόνια. Η Ζήνα η πριγκίπισσα του Πολέμου υπήρξε μία από τις αγαπημένες μας σειρές, που έκανε τα Σαββατοκύριακά μας να έχουν νόημα. Ζήνα και Γκαμπριέλλα ήξεραν πως να μα κρατήσουν παρέα, κι εμείς εννοείται δεν χάναμε επεισόδιο. Αν μας ρωτήσεις δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοξεχωρίσουμε ως αγαπημένο μας επεισόδιο, όμως μας αρέσουν πολύ τα επεισόδια με την Ελπίδα (κόρη της Γκαμπριέλλα) και την Εύα/Λίβυα, κόρη της Ζήνα.

Και τώρα που είπαμε Εύα, έχεις δει μήπως πρόσφατα την ηθοποιό που έκανε την κόρη της Lucy Lawless; Η Εύα ήταν η κόρη της Ζήνας . Ο αφύσικος τρόπος της σύλληψής της (σσ ήταν η μετενσάρκωση του αγγελικού πνεύματος της Καλλιστώς) έφερε το τέλος του Δωθεκαθεϊσμού και την αρχή του Μονοθεϊσμού (σσ χρησιμοποιήθηκαν στην σειρά και πρώιμα χριστιανικά σύμβολα όπως ο ιχθύς).

Η Εύα μεγάλωσε μακριά από την Ζήνα η οποία μαζί με την Γαμπριέλλα ήταν παγιδευμένες, σε κατάσταση ύπνου, επί 25 χρόνια, τοποθετημένες από τον θεό Άρη, μέσα σε φέρετρα από πάγο, στο εσωτερικό του βουνού Αίτνα της Σικελίας. Ο Αυτοκράτορας Οκτάβιος μεγάλωσε την Εύα ως Λίβυα στη Ρώμη και στη συνέχεια ήθελε να την παντρευτεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!