Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Queen]: Ανακαλύπτοντας την απολαυστική πλευρά της plant based διατροφής
[Queen]: Ανακαλύπτοντας την απολαυστική πλευρά της plant based διατροφής

[Queen]: Ανακαλύπτοντας την απολαυστική πλευρά της plant based διατροφής

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες από εμάς -και δη, πολλές από τις fitness και wellness influencers που ακολουθούμε στα social media- προσπαθούμε να κάνουμε πιο φυτικές επιλογές, σε ό,τι αφορά στο μενού μας, ακολουθώντας τις βασικές επιταγές της plant based διατροφής.

Έτσι, κάποιες αποφασίζουν να διακόψουν εντελώς την κατανάλωση ζωικών προϊόντων, ενώ άλλες προσπαθούν να την περιορίσουν σταδιακά, σε μία προσπάθεια να ανακαλύψουν τα οφέλη της φυτικής διατροφής και συγχρόνως, να γίνουν και εκείνες μέρος της παγκόσμιας προσπάθειας που γίνεται για την προστασία του πλανήτη.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, υπάρχουμε και εμείς που βρισκόμαστε στο μεταίχμιο. Δηλαδή, εμείς που δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε αν θα ακολουθήσουμε μία plant based διατροφή, διότι σκεφτόμαστε πόσους συμβιβασμούς θα χρειαστεί να κάνουμε και πόσα λαχταριστά υλικά θα πρέπει ενδεχομένως να αφαιρέσουμε από τα πιάτα μας, μέχρι να εξοικειωθούμε με αυτό το νέο είδος διατροφής. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως ακριβώς επειδή η χορτοφαγική διατροφή κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές, πλέον έχουμε στη διάθεσή μας μία «πλούσια» γκάμα 100% φυτικών προϊόντων, η οποία καλύπτει τις ανάγκες των vegans, των vegetarians και γενικότερα, όσων επιθυμούν να ακολουθήσουν μια εναλλακτική διατροφή, που περιέχει λιγότερο κρέας.

Συνεπώς, για όλες εμάς που βρισκόμαστε ένα βήμα πριν πούμε το μεγάλο «ναι» στην plant based διατροφή, αλλά έχουμε ακόμη κάποιες αμφιβολίες, οι συμβουλές που ακολουθούν, μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε πιο ομαλή και πιο γευστική τη μετάβασή μας σε μία υγιεινή, plant based διατροφή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!