Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Aυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ευτυχισμένη
[Queen]: Aυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ευτυχισμένη

[Queen]: Aυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ευτυχισμένη

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τους τελευταίους μήνες, η οποία μαζί με τον Snik ήταν ένα από τα πιο απρόσμενα και ζευγάρια έκπληξη της ελληνικής showbiz. Όταν μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας, όμως οι φωτογραφίες διέλυσαν κάθε ενδοιασμό που είχαμε για το ζευγάρι αυτό. Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβεται, ενώ πολλές φορές έχουμε δει τόσο την Ηλιάνα στα social του Snik, αλλά και τον rapper στα social της Ηλιάνας.

Κοινές φωτογραφίες, σχόλια ο ένας στον άλλο και story είναι μερικά μόνο από αυτά που βλέπουμε κάθε τόσο στα accounts τους και αλήθεια είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια, όσο και αν παραξενεύτηκες στην αρχή. Εμείς πάντως μέσα από τα stories της και τις φωτογραφίες της, μάθαμε τον λόγο που η πρώην κριτής του Greece’s Next Top Model είναι τόσο ευτυχισμένη.

Πριν από μερικές ώρες η Ηλιάνα ανέβασε μια φωτογραφία στο account της, χρησιμοποιώντας σε αυτή τη λεζάντα «baby girl». Δεν θέλουμε όμως να πηγαίνει το μυαλό σου κάπου αλλού, όχι ακόμη τουλάχιστον. Ένα κατοικίδιο απέκτησε η Ηλιάνα και αλήθεια είναι ότι πιο γλυκό και χαριτωμένο έχεις δει. Το γλυκύτατο κουτάβι της Ηλιάνας είναι ο λόγος που εκείνη είναι τόσο ευτυχισμένη και δεν την αδικούμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!