Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος εγκαταλείπει την Ελένη, ο Μελέτης παντρεύεται και ο Ακύλας επιτίθεται!
[Queen]: Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος εγκαταλείπει την Ελένη, ο Μελέτης παντρεύεται και ο Ακύλας επιτίθεται!

[Queen]: Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος εγκαταλείπει την Ελένη, ο Μελέτης παντρεύεται και ο Ακύλας επιτίθεται!

Στο δεύτερο επεισόδιο αλλάζει η ζωή όλων των πρωταγωνιστών.

Αν μείνατε κολλημένοι στον καναπέ σας για να δείτε την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς (μέχρι και η πρωταγωνίστρια του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που έπαιζε πέρυσι στον δεύτερο κύκλο, είδε το πρώτο επεισόδιο) πήρατε μια μικρή (γλυκόπικρη) γεύση για όσα θα επακολουθήσουν. Να σε ενημερώσουμε λοιπόν πως στις «Άγριες Μέλισσες » την Τρίτη το βράδυ, θα έχουμε καταρχάς προετοιμασίες γάμου, αφού ο Μελέτης ζητά το χέρι της κόρης του Ακύλα, συναντήσεις που σοκάρουν, αφού στο κατώφλι της Λενιώς πάει ο Μεγαρίτης και μια κρίσιμη απόφαση που πρέπει να πάρει ο Λάμπρος για να χωρίσουν προσωρινά, γιατί έτσι μόνο πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσει την πλεκτάνη εναντίον του.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Οι αποκαλύψεις για την τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες (video)
Τι κρύβει η Ζωή;

Ο Ακύλας μαθαίνει για την σχέση της κόρης του Κορίνας με τον Μελέτη και εκείνος θα ζητήσει το χέρι της. Φυσικά και είναι σύμφωνος, αλλά η μητέρα της Ζωή έχει αντιρρήσεις. Οι οποίες ωστόσο θα μπουν στο περιθώριο όταν η μικρή την απειλήσει ότι θα αποκαλύψει το μυστικό της για τις επαφές που είχε με τον Κωνσταντή. Η Κορίνα Μεγαρίτη θα μας θυμίσει αρκετά τον περσινό δύστροπο χαρακτήρα της Σοφούλας σε αυτό το επεισόδιο!

Ο Μελέτης γίνεται πια φίλος με τον μελλοντικό πεθερό του αλλά παραμένει το δεξί χέρι του Δούκα. Αυτός θα είναι ο σύνδεσμος για να έρθουν οι δύο άντρες κοντά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!