Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Αγγελική: Οι εξελίξεις τρέχουν και η Ναταλία Γερμανού κάνει το πιο εύστοχο και αστείο tweet
[Queen]: Αγγελική: Οι εξελίξεις τρέχουν και η Ναταλία Γερμανού κάνει το πιο εύστοχο και αστείο tweet

[Queen]: Αγγελική: Οι εξελίξεις τρέχουν και η Ναταλία Γερμανού κάνει το πιο εύστοχο και αστείο tweet

Οι εξελίξεις, το Twitter και τα σχόλια που γεννούν άπλετο γέλιο.

Ακόμη ένα επεισόδιο της «Αγγελικής» κράτησε χθες τους τηλεθεατές «καρφωμένους» στις οθόνες τους καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και οι πρωταγωνιστές μπλέκουν ξανά σε περιπέτειες. Η δράση αυτής της εβδομάδας είναι μεγάλη καθώς θα συμβούν γεγονότα που θα αποτελέσουν σημεία κλειδιά για την εξέλιξη της πλοκής.

Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε αποκαλύψεις. O Δημήτρης και η Κατερίνα ανακοινώνουν τον γάμο τους ενώ η ‘Ολγα προσπαθεί να την μεταπείσει αποκαλύπτοντάς της ότι ο Δημήτρης έχει απειλήσει ότι θα την σκοτώσει κι εκείνη τελικά στρέφεται στον ίδιο για απαντήσεις. Η Όλγα έρχεται ευθέως αντιμέτωπη με τον Δημήτρη ο οποίος -μπροστά στην Κατερίνα- συμπεριφέρεται με τον πιο ευγενικό τρόπο όμως εκείνη εκφράζει ξεκάθαρα τις απόψεις της για εκείνον, προειδοποιώντας την βαφτιστήρα της ό,τι αν πάθει κάτι, θα ξέρει ότι ευθύνεται ο Δημήτρης.

Η Λένα καταρρακώνεται από τη στάση του Θωμά ψυχολογικά και σωματικά και οδηγείται στο νοσοκομείο. Όταν συμβαίνει αυτό ο Θωμάς συνειδητοποιεί πόσο πολύτιμη είναι η Λένα και σπεύδει στο πλευρό της. Η Τζένη ζητάει από τον πατέρα της να αναβάλλουν τα σχέδιά τους σχετικά με το ιπποφορβείο των Αργυρών, αλλά εκείνος την εκβιάζει με τον θάνατο του Σταυριανού, προτρέποντάς την να καταδώσει τον Παύλο, ο οποίος όμως τους παρακολουθεί και μαθαίνει τι κόλπο έπαιζε η Τζένη τόσο καιρό πίσω από την πλάτη του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!