Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: 6 παιδιά διασήμων που ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών τους
[Queen]: 6 παιδιά διασήμων που ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών τους

[Queen]: 6 παιδιά διασήμων που ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών τους

Δεν είναι τυχαία η έκφραση, το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά.

Αρκετοί από τους αγαπημένους σου celebrities τραγουδιστές ή ηθοποιοί είναι παντρεμένοι με παιδιά. Και οκ, αυτό είναι η λογική εξέλιξη των πραγμάτων θα σκεφτεί κανείς. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι celebrities που τα παιδιά τους μεγάλωσαν και αποφάσισαν πως θέλουν να ακολουθήσουν το ίδιο καλλιτεχνικό μονοπάτι.

Το μήλο άλλωστε θα πέσει κάτω από τη μηλιά, όπως λέει και η λαϊκή φράση και στην περίπτωση αυτών των 6 celebrities με τα παιδιά τους αυτό αποτυπώνεται 100%.

Στο μονοπάτι που βάδισαν οι γονείς, πηγαίνουν και τα παιδιά του

Στην ελληνική showbiz υπάρχουν αρκετά παραδείγματα διάσημων γονέων που τα παιδιά τους ακολούθησαν τον δικό τους δρόμο. Και αν σκεφτείς το νεαρό της ηλικίας τους και τον αντίκτυπο που έχουν δημιουργήσει, τότε σίγουρα μπορούμε να μιλάμε για επιτυχημένο ξεκίνημα και λαμπρή πορεία.

Διαβάζοντας παρακάτω μπορείς να δεις 6 παιδιά διασήμων, που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο και επαγγελματικό προσανατολισμό με τους γονείς τους, και που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσουν κι’ άλλο στο μέλλον.

Ορφέας Αυγουστίδης-Μαρία Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα, και το ίδιο ισχύει με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη. Η πρώτη φορά που θυμάσαι ίσως τον Ορφέα Αυγουστίδη είναι εκείνη στις Σειρήνες στο Αιγαίο, με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Βίκυ Καγιά, που έκανε τον Κρητικό φαντάρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!