Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: 5 ολέθρια λάθη που όλες οι γυναίκες κάνουν σε μία σχέση
[Queen]: 5 ολέθρια λάθη που όλες οι γυναίκες κάνουν σε μία σχέση

[Queen]: 5 ολέθρια λάθη που όλες οι γυναίκες κάνουν σε μία σχέση

Μιας και διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του χρόνου, ας προλάβουμε κάποια λάθη. Για το καλό!

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, πόσο μάλλον την περίοδο αυτή, κατά την οποία δύσκολη είναι η ίδια η ζωή και η καθημερινότητα. Και αν η γνωριμία μπορεί να σου φαίνεται βουνό, οι ειδικοί θεωρούν ότι το να κρατήσεις μία σχέση είναι το πιο περίεργο κομμάτι που απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια. Υπάρχουν μάλιστα κάποια πολύ συγκεκριμένα λάθη που οι περισσότερες γυναίκες κάνουν με αποτέλεσμα να καταστρέφουν ό, τι με κόπο έχτισαν. Και μιας και βρισκόμαστε στην πρώτη εβδομάδα του χρόνου, και όσο να πεις θέλουμε να τα κάνουμε όλα σωστά, παρακάτω σου έχω κάποια λάθη που καλό θα ήταν να αποφύγεις.

Δεν αναγνωρίζεις την αξία σου:

Με αποτέλεσμα να καταλήγεις πάντα με τον λάθος άνθρωπο που έλεγε και η Δέσποινα η Βανδή. Το ζητούμενο είναι να βρεις κάποιον να σε αγαπάει, να σε εκτιμάει, να σε θέλει και να περνάτε καλά μαζί. Φαίνεται όμως ότι εσένα σε ελκύει το δράμα και οι δυσκολίες, με αποτέλεσμα να βάζεις τον εαυτό σου πάντα στη δυσάρεστη θέση της αμφιβολίας. Εξάλλου, όπως η ζωή έχει δείξει, όταν κάτι το προσπαθείς πολύ και δεν βγαίνει, καλό θα είναι να το αφήνεις. Αυτός ο άνθρωπος δεν είσαι για σένα. Χώνεψέ το!

Είσαι πολύ αυτάρκης:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελπιδοφόρο από γυναίκες που παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους, κάνουν καριέρα, αναζητούν την ευτυχία και γενικά χαίρονται τη ζωή τους όπως ακριβώς εκείνες θέλουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!