Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Queen]: Οι 5 καλύτερες ασκήσεις καύσης λίπους που θα κάνεις εύκολα στο σπίτι
[Queen]: Οι 5 καλύτερες ασκήσεις καύσης λίπους που θα κάνεις εύκολα στο σπίτι

[Queen]: Οι 5 καλύτερες ασκήσεις καύσης λίπους που θα κάνεις εύκολα στο σπίτι

Χωρίς κανέναν απολύτως εξοπλισμό.

Αν ψάχνεις τρόπο για να αδυνατίσεις μια καλή ιδέα να μειώσεις άμεσα το ποσοστό του σωματικού σου λίπους. Με απλά λόγια, η καύση λίπους οδηγεί σε απώλεια βάρους με αποτέλεσμα να έχεις πιο στεγνή και καλλίγραμμη φιγούρα. Όπως γνωρίζεις καλά, τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά λόγω πανδημίας. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να γυμναστούμε μόνες μας στο σπίτι, εύκολα και χωρίς κανέναν απολύτως εξοπλισμό. Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα τις 5 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις οι οποίες θα σε γραμμώσουν και θα διώξουν το λίπος .

Δες επίσης: Κάνε αυτή την άσκηση για 8’ πριν κοιμηθείς και δες τι θα συμβεί σε έναν μήνα

1) Jumping jacks

Στάσου με τα πόδια σου ανοιχτά σε απόσταση παράλληλη με τα ισχία σου, και με τα χέρια στα πλάγια. Στη συνέχεια, σήκωσε ταυτόχρονα τα χέρια σου προς τα πλάγια και πάνω από το κεφάλι σου. Μετά πήδα με τα πόδια σου ανοιχτά, όσο μπορείς στο ίδιο πλάτος με τους ώμους. Χωρίς παύση, ενάλλασσε γρήγορα την κίνηση. Αυτό είναι μια επανάληψη.

2) Burpees

Λάβε την κλασική θέση για κάμψεις με το σώμα παράλληλο με το πάτωμα και τα χέρια να έχουν άνοιγμα ίσο με το άνοιγμα των ώμων. Στη συνέχεια, με μια εκρηκτική κίνηση, λύγισε τα γόνατα ώστε να έρθουν κοντά στο στήθος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!