Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Queen]: 5 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με ένα λάστιχο γυμναστικής για να γυμνάσεις όλο το σώμα σου
[Queen]: 5 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με ένα λάστιχο γυμναστικής για να γυμνάσεις όλο το σώμα σου

[Queen]: 5 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με ένα λάστιχο γυμναστικής για να γυμνάσεις όλο το σώμα σου

Ξέχνα το «ξεκινάω από Δευτέρα» και βάλε asap τα ρούχα γυμναστικής σου.

Όταν ακούς για γυμναστική , ασκήσεις και διατροφή μία είναι η απάντηση που λες ξανά και ξανά. «Από Δευτέρα» είναι οι λέξεις που βγαίνουν από τα χείλη σου και ξέρουμε καλά και οι δύο πως δεν το εννοείς. Και δεν είναι πως δεν θέλεις να γυμναστείς, είναι που στην πραγματικότητα νιώθεις τόσο κουρασμένη από την καθημερινότητα, που οποιαδήποτε άλλη ασχολία εκτός από το να ξαπλώσεις και να χαλαρώσεις σου φαίνεται βουνό.

Τι θα έλεγες όμως να κάνεις μια προσπάθεια και να δοκιμάσεις να κάνεις αυτές τις 5 ασκήσεις, που θα γυμνάσουν όλο σου το σώμα, χρησιμοποιώντας απλά ένα λάστιχο;

4 μυστικά για να πετύχεις κάθε fitness στόχο σου
Τι θα χρειαστείς;

Το χαλάκι της γυμναστικής σου (κάπου έχεις ένα κρυμμένο μέσα στο σπίτι σου) κι ένα λάστιχο.

Η κίνηση: Serve the Platter

Πώς θα την κάνεις: Τυλίξτε το λάστιχο πίσω από την πλάτη σου ακριβώς κάτω από τις ωμοπλάτες. Ενώ κρατάς το λάστιχο με τα χέρια σου προς τα πάνω, θα πιέζεις τα χέρια σου εμπρός και πίσω διατηρώντας την ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια. Κάνε 10 επαναλήψεις.

Η κίνηση: Hug a Tree

Πώς θα την κάνεις: Κράτησε το λάστιχο στην ίδια θέση με την προηγούμενη άσκηση, αλλά με τις παλάμες σου να κοιτάζουν προς τα μέσα. Προσποιήσου ότι αγκαλιάζεις ένα δέντρο και σιγά σιγά αντιστάσου στην ένταση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!