Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: 4 (πονηροί) τρόποι για να τον πείσεις να μείνετε μαζί
[Queen]: 4 (πονηροί) τρόποι για να τον πείσεις να μείνετε μαζί

[Queen]: 4 (πονηροί) τρόποι για να τον πείσεις να μείνετε μαζί

Σε περίπτωση που σου κάνει το δύσκολο!

Οι καιροί είναι δύσκολοι και γι’ αυτό εμείς οφείλουμε να τους κάνουμε ευκολότερους, όσο μπορούμε τουλάχιστον. Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι φρεσκοερωτευμένη, να ξέρεις ότι είσαι πάρα πολύ τυχερή γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι δραματικοί για τους απανταχού singles, μιας και οι γνωριμίες έχουν μπει στον πάγο –όπως και η ζωή γενικότερα- κάτι που καθιστά τη συνάντηση, το φλερτ και το ραντεβού, από δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Ας μην τα σκεφτόμαστε όμως αυτά, διότι εσύ πολύ απλά προνόησες και ερωτεύτηκες λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία και αλλάξει τις ζωές μας για τα καλά. Και μπορεί όντως οι ζωές μας να έχουν αλλάξει και να έχουν κάπως δυσκολέψει, αλλά εσύ ομολογουμένως βιώνεις απερίσπαστη τον έρωτά σου. Σε σημείο μάλιστα, που θέλεις να μείνετε και μαζί. Και το πετάς για να κόψεις αντιδράσεις που λένε, και συνειδητοποιείς ότι εκείνος δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο. Κι εσύ γίνεσαι έξαλλη, γιατί είσαι απίθανο κελεπούρι και δεν μπορείς να δεχτείς ότι δεν θέλει να σε βλέπει 24/7. Φίλη μου μη σκας και σου έχω λύσεις για όλα. Οι άντρες έχουν μερικά ευαίσθητα θα έλεγα κουμπιά, τα οποία έτσι και εντοπίσεις, το παιχνίδι είναι δικό σου. Και παρακάτω, σου έχω μερικές ατάκες, που έτσι και τις πετάξεις, ξεκίνα να ψάχνεις για σπίτι!

«Σκέψου πόσα θα γλιτώσεις από τα πέρα δώθε»

Μεγάλη υπόθεση αυτό φίλη μου, γιατί ως γνωστόν οι άντρες είναι πάντα πιο… σφιχτοί στα οικονομικά σε σχέση με τις γυναίκες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!