Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: 4 καλοί λόγοι για τους οποίους όλοι πρέπει να χωρίζουν καλοκαίρι
[Queen]: 4 καλοί λόγοι για τους οποίους όλοι πρέπει να χωρίζουν καλοκαίρι

[Queen]: 4 καλοί λόγοι για τους οποίους όλοι πρέπει να χωρίζουν καλοκαίρι

Σε περίπτωση που η σχέση σου έχει βαλτώσει, τώρα είναι η στιγμή σου!

Συνήθως οι χωρισμοί δεν είναι αυτό που λέμε θετική εξέλιξη στη ζωή σου. Σηματοδοτούν το τέλος των σταθερών σου ή μάλλον της καθημερινότητάς σου, όπως την ήξερες, και εγκαινιάζουν μία νέα, ίσως αβέβαιη πραγματικότητα, η οποία μερικές φορές μπορεί και να σε τρομάξει. Παρόλα αυτά, και επειδή στη ζωή μπορεί να επιδιώκεις την ευτυχία, αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτή, οι χωρισμοί είναι αναγκαίο κακό που κανένας δεν μπορεί να αποφύγει.

Και πώς θα γίνει ένας χωρισμός λιγότερο επώδυνος; Μα φυσικά αν συμβεί στην κατάλληλη εποχή. Και ποια είναι αυτή η εποχή; Μα φυσικά το γλυκό καλοκαιράκι το οποίο και διανύουμε. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω 4 αρκετά πειστικούς λόγους, για τους οποίους αν σκέφτεσαι να χωρίσεις, καλό θα ήταν να το επισπεύσεις.

Δεν υπάρχει «κλεισούρα»

Τη βιώσαμε και με το παραπάνω και τώρα είμαστε έτοιμοι να οργώσουμε παραλίες και beach bars. Η καραντίνα μπορεί να την ήθελε τη συντροφικότητα, το καλοκαίρι όμως όχι. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ να τον χωρίσεις τώρα που… δεν τον έχεις ανάγκη, αλλά όσο να πεις, οι προηγούμενοι μήνες δεν ήταν και ό, τι πιο φυσιολογικό μας έχει συμβεί. Οπότε, σε περίπτωση που τα προβλήματα προϋπήρχαν, ήρθε η ώρα να πεις το μεγάλο αντίο και να βγεις μια βόλτα.

Κάνει ζέστη για να μοιράζεσαι κρεβάτι

Το χουχούλι είναι ανάγκη του χειμώνα κακά τα ψέματα. Κουβερτούλα, αγκαλίτσα, ταινιούλα και φαγάκι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!