Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: 3 απαραίτητα συστατικά για να αντέξει η σχέση σας στον χρόνο
[Queen]: 3 απαραίτητα συστατικά για να αντέξει η σχέση σας στον χρόνο

[Queen]: 3 απαραίτητα συστατικά για να αντέξει η σχέση σας στον χρόνο

Όλα όσα απαιτούνται για να εξασφαλίσετε σταθερότητα και διάρκεια.

Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλες έχουμε ανάγκες που θέλουμε να καλύπτονται από την σχέση μας ώστε να είμαστε καλά. Την ώρα που σε κάθε άνθρωπο οι απαιτήσεις διαφέρουν, υπάρχει ένα βασικό, καθολικό σύνολο αναγκών που οι περισσότερες γυναίκες ζητούν να καλύψει ο αγαπημένος τους. Αυτές περιλαμβάνουν συνήθως: συντροφικότητα, στοργή, και υποστήριξη.

Οι βασικές ανάγκες που έχουμε μέσα σε μία σχέσης είναι ουσιαστικά όλα τα πράγματα που δεν μπορούμε να παρέχουμε στον εαυτό μας, και βασιζόμαστε σε άλλους για να μας τα παρέχουν.

3 απαραίτητα συστατικά μιας υγιούς σχέσης

1) Συντροφικότητα

Αυτή είναι η ανάγκη μας να μοιραστούμε τη ζωή μας και να έχουμε παράλληλα την αίσθηση ότι ανήκουμε κάπου. Θέλουμε να νιώσουμε αποδοχή, να αισθανόμαστε ικανοποίηση, ζεστασιά, και ασφάλεια.

Πώς θα καταφέρεις να φλερτάρεις ξανά μετά από μία τοξική σχέση

2) Στοργή

Όλες θέλουμε να έχουμε φροντίδα από άτομα που θα μας την εκφράζουν προφορικά αλλά και με πράξεις. Όταν αυτό γίνεται συχνά αισθανόμαστε ευτυχία και ενθουσιασμό και έχουμε μια αίσθηση εμπιστοσύνης προς τον σύντροφό μας.

3) Ψυχολογική υποστήριξη

Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή είναι η ανάγκη μας να νιώσουμε επιβεβαίωση, τρυφερότητα και ότι οι κόποι μας ανταμοίβονται. Όταν ο άνθρωπός μας, μας επαινεί και μας στηρίζει στα δύσκολα αισθανόμαστε συνήθως μια αίσθηση ανακούφισης, χαλάρωσης, γείωσης και δύναμης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!