Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Web «ταξίδι» στον Ομιλο Olympia
[Protagon]: Web «ταξίδι» στον Ομιλο Olympia

[Protagon]: Web «ταξίδι» στον Ομιλο Olympia

Πώς θα “πεις” σήμερα την ιστορία που “γράφει” ένας επιχειρηματικός Όμιλος, ο οποίος καθημερινά δυναμώνει, διευρύνεται και διαθέτει πέντε επιχειρηματικούς κλάδους σε οκτώ χώρες; Η νέα ιστοσελίδα του Ομίλου Olympia γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αναπτύχθηκε και είναι “στον αέρα”. Για να αναδείξει το εύρος και το “βάθος” του Ομίλου με τις μεθόδους της νέας δεκαετίας, να μας γνωρίσει όλες τις δραστηριότητές του, την ποιότητα και το μέγεθος του ανθρώπινου δυναμικού του.

Η νέα ιστοσελίδα του Ομίλου Olympia φωτίζει τη νέα εποχή του, ως ένας Διεθνής Επενδυτικός Όμιλος που έχει ως αποστολή να δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία για τις εταιρίες του, μέσα από μία φιλοσοφία επενδύσεων που στοχεύει στην ανάπτυξη εταιριών-ηγετών στους κλάδους τους και, παράλληλα, να συνεισφέρει θετικά σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται.

Ο σχεδιασμός βασίζεται στις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις και πρακτικές του web design, αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας με εκτεταμένη χρήση visual εργαλείων, όπως εικόνες, βίντεο, infographics κ.ά.. Δημιουργεί ένα ιδιαιτέρως φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, που αποτυπώνει το σύνολο της δραστηριότητας του Ομίλου. Επιπλέον, έχουν προστεθεί νέες ενότητες, όπως η Επενδυτική φιλοσοφία .

Η 40χρονη ιστορία του ομίλου και η μοναδική πορεία από μια οικογενειακή επιχείρηση σε ένα σύγχρονο, τεχνοκρατικό Όμιλο με ισχυρή διεθνή δραστηριοποίηση αναδεικνύεται στη νέα ιστοσελίδα, όπως και οι τομείς όπου ο Όμιλος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, η Εταιρική Διακυβέρνηση , η Βιώσιμη Ανάπτυξη και φυσικά οι Άνθρωποι του Ομίλου .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!