Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: «Βροχή» τα πρόστιμα για «πριβέ» κορονο-γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα
[Protagon]: «Βροχή» τα πρόστιμα για «πριβέ» κορονο-γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα

[Protagon]: «Βροχή» τα πρόστιμα για «πριβέ» κορονο-γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η πρακτική είναι γνωστή και ορισμένες περιπτώσεις διαδεδομένη. Εστιατόρια και ταβέρνες λειτουργούν κανονικά πίσω από κλειστές κουρτίνες ή ρολά, με τη μέθοδο του ραντεβού, σπάζοντας έτσι το λουκέτο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊο. Μία τέτοια περίπτωση ήταν και η αυτή πασίγνωστου εστιατορίου στην παραλία της Γλυφάδας που σέρβιρε κανονικά πελάτες την περασμένη Κυριακή.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δεν είχε υπολογίσει όμως το ενδεχόμενο καταγγελίας, η οποία και υπεβλήθη στον δήμο Γλυφάδας.

Οπως έγραψε στο Facebook (εδώ ) ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, η δημοτική αστυνομία έδρασε άμεσα και επιβεβαίωσε την καταγγελία.

Οταν οι δημοτικοί αστυνομικοί έφθασαν στο εστιατόριο, διαπίστωσαν ότι λειτουργούσε κανονικότατα, σερβίροντας πελάτες πίσω απο κλειστές πόρτες .

Πρόστιμα βεβαιώθηκαν τόσο στους πελάτες όσο και στον ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ενώ οι υπεύθυνοι του εστιατορίου οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο.

Όταν έφτασε στο σημείο η δημοτική αστυνομία και βρήκε το εστιατόριο να δουλεύει κανονικά και να σερβίρει πελάτες πίσω από κλειστές πόρτες, και πρόστιμα «έπεσαν», τόσο σε όσους είχαν πάει εκεί για φαγητό αλλά και στην επιχείρηση και έβαλαν «λουκέτο»! Οι δε υπεύθυνοι της επιχείρησης, οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.

«(…) Δυστυχώς η καταγγελία επιβεβαιώθηκε και φυσικά μπήκαν τα αναλογούντα πρόστιμα στους παρευρισκόμενους και στην επιχείρηση. Εγινε σφράγιση της επιχείρησης και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τους υπευθύνους με τη συνδρομή και της ΕΛ.ΑΣ», έγραψε στη σχετική του ανάρτηση ο δήμαρχος Γλυφάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!