Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Βρετανία: Υποχρεωτικό… φακέλωμα των θαμώνων στις παμπ λόγω κορονοϊού
[Protagon]: Βρετανία: Υποχρεωτικό… φακέλωμα των θαμώνων στις παμπ λόγω κορονοϊού

[Protagon]: Βρετανία: Υποχρεωτικό… φακέλωμα των θαμώνων στις παμπ λόγω κορονοϊού

Με… ονοματεπώνυμο θα παίρνουν μπίρες στις αγγλικές παμπ οι θαμώνες από τις 4 Ιουλίου, όταν θα επαναλειτουργήσει η εστίαση στη Βρετανία.

Οι θαμώνες των αγγλικών παμπ θα δίνουν υποχρεωτικά το όνομά τους προτού παραγγείλουν την μπίρα τους, ενώ θα απαγορεύονται και τα ζωντανά θεάματα ή το να πίνει κανείς στην μπάρα, όπως τονίζεται στις συμβουλευτικές οδηγίες της κυβέρνησης.

Οι παμπ, τα εστιατόρια και τα κουρεία/κομμωτήρια οφείλουν να κρατούν ένα αρχείο με τους πελάτες τους για 21 ημέρες, προκειμένου να βοηθήσουν το κράτος και τις υγειονομικές αρχές να ιχνηλατούν τα πιθανά κρούσματα, έτσι ώστε να εντοπίζονται και να περιορίζονται οι τοπικές εστίες της Covid-19.

Οι ζωντανές παραστάσεις, θεατρικές και μουσικές, θα εξακολουθήσουν να απαγορεύονται.

Η μείωση της απόστασης ασφαλείας από τα δύο μέτρα στο ένα, σημαίνει ότι θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν πολύ περισσότερες παμπ.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Ενωση Ζύθου και Παμπ θα επαναλειτουργήσει το 75% των συνολικά 28.000 παμπ της Αγγλίας, ενώ αν ήταν στα δύο μέτρα η υποχρεωτική απόσταση ανάμεσα στους πελάτες, θα μπορούσε να ανοίξει μόλις το ένα τρίτο (12.500 παμπ).

«Ως τομέας θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε ότι τόσο οι πελάτες, όσο και το προσωπικό μας, θα είναι ασφαλείς μέσα στις παμπ», τόνισε η επικεφαλής της ένωσης, Εμμα Μακλάρκιν, προσθέτοντας όμως ότι «μας ανησυχεί ιδιαίτερα η τήρηση και φύλαξη των προσωπικών στοιχείων των πελατών μας όταν θα επισκέπτονται τις παμπ».

Ο υπουργός Επιχειρήσεων Αλόκ Σάρμα δήλωσε πως θα συνεξετάσει με τους αρμόδιους τη ρύθμιση των στοιχείων, τονίζοντας πως ήδη τα εστιατόρια και τα κομμωτήρια κρατούν πληροφορίες για τους πελάτες τους όταν αυτοί κάνουν κρατήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!