Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Βερύκιος: Ο Κοντομηνάς τούς έλεγε για Καλογρίτσα, «ρε σεις αυτός σας βρίζει – Αυτά δεν γίνονται ούτε στη μαφία!»
[Protagon]: Βερύκιος: Ο Κοντομηνάς τούς έλεγε για Καλογρίτσα, «ρε σεις αυτός σας βρίζει – Αυτά δεν γίνονται ούτε στη μαφία!»

[Protagon]: Βερύκιος: Ο Κοντομηνάς τούς έλεγε για Καλογρίτσα, «ρε σεις αυτός σας βρίζει – Αυτά δεν γίνονται ούτε στη μαφία!»

Με την κατάθεση του δημοσιογράφου και πρώην αντιπροέδου του Αlpha ΤV, Δήμου Βερύκιου, συνεχίστηκαν την Πέμπτη οι εργασίες της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τους χειρισμούς του Νίκου Παππά στην υπόθεση του SYRIZA TV.

Ο Δήμος Βερύκιος κλήθηκε να εξεταστεί ως «δεξί» χέρι του «αφεντικού» του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος, σε παλαιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη, είχε καταγγείλει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα «πήγε να του πάρει το κανάλι».

Κατά την κατάθεσή του, ο κ. Βερύκιος φέρεται να μετέφερε φράση την οποία άκουσε να λέει ο Δημήτρης Κοντομηνάς προς στέλεχος της τότε κυβέρνησης, όταν του έστειλαν τον Χρήστο Καλογρίτσα:

«Ρε σεις, αυτός σας βρίζει. Τι κάνετε; Αυτά δεν γίνονται ούτε στη μαφία».

«Εχετε κάνει δύο παρεμβάσεις και έχετε εξιστόρησει περιστατικά, όπως την εμφάνιση του κ. Κοντομηνά στον Alpha, όπου είπε πράγματα για τον κ. Παππά. Μπορείτε να θυμηθείτε;» ρώτησε τον μάρτυρα ο πρόεδρος της Επιτροπής Σταύρος Κελέτσης.

Η απάντηση του Δήμου Βερύκιου είχε σύμφωνα με πληροφορίες ως εξής:

Σε σχέση με τον ραντεβού Καλογρίτσα – Κοντομηνά, εγώ δεν ήμουν παρών λόγω της θέσης μου και άρα δεν ξέρω να σας πω λεπτομέρειες. Το πρώτο που μπορώ να σας πω, είναι ότι είχε τηλεφωνήσει ο ίδιος ο Καλογριτσας στον κ. Κοντομηνά ότι θέλει συνάντηση. Μου το είπε προσωπικά ο Κοντομηνάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!