Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ο Βελόπουλος που πουλούσε αλοιφές για τον κορονοϊό, τώρα δηλώνει κατά της μάσκας στα παιδιά
[Protagon]: Ο Βελόπουλος που πουλούσε αλοιφές για τον κορονοϊό, τώρα δηλώνει κατά της μάσκας στα παιδιά

[Protagon]: Ο Βελόπουλος που πουλούσε αλοιφές για τον κορονοϊό, τώρα δηλώνει κατά της μάσκας στα παιδιά

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την εποχή που ο Κυριάκος Βελόπουλος, στην άλλη του δουλειά, αυτή του τηλεπωλητή, διαλαλούσε την κρέμα «Βυζαντινόν» που προστάτευε και από τον κορονοϊό. Ηταν 11 Μαρτίου, τα σχολεία είχαν ήδη κλείσει για το μεγάλο lockdown και ο ΠΟΥ είχε κηρύξει πανδημία της Covid-19, όταν παρενέβη, έστω και με καθυστέρηση (εδώ ), ο εισαγγελέας για το προϊόν του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, που υποσχόταν ότι και 17 χειραψίες να έκανες, ο κορονοϊός δεν κολλούσε.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος, με την άλλη του ιδιότητα, αυτή του αρχηγού κοινοβουλευτικούς κόμματος, αποφάσισε τώρα να πάρει θέση κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, αμφισβητώντας τους επιστήμονες και υπονομεύοντας τις σχετικές προσπάθειες της Πολιτείας να πείσει γονείς και μαθητές για την αναγκαιότητα του μέτρου.

Είναι μια προσπάθεια να «υιοθετήσει» πολιτικά όλους αυτούς που είχαν μαζευτεί την περασμένη Κυριακή στο Σύνταγμα και σε άλλα κεντρικά σημεία των ελληνικών πόλεων, ποδοπατώντας μάσκες; Αν κρίνουμε από αυτά που είπε στη Βουλή μια μέρα μετά, δεν χωράει αμφιβολία: «Οταν κάποιος διαφωνεί με αυτά που λέτε, διαφωνεί με το σύστημα, αμέσως του βάζετε την ετικέτα “ψεκασμένος”. Δηλαδή, η άλλη άποψη πρέπει να ενοχοποιηθεί και να υπάρχει μόνο μία άποψη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!