Τρίτη, 13 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Βαρουφάκης: Τις ηχογραφήσεις στα Eurogroup τις ήξερε ο Τσίπρας – του τις έδινα με στικάκια
[Protagon]: Βαρουφάκης: Τις ηχογραφήσεις στα Eurogroup τις ήξερε ο Τσίπρας – του τις έδινα με στικάκια

[Protagon]: Βαρουφάκης: Τις ηχογραφήσεις στα Eurogroup τις ήξερε ο Τσίπρας – του τις έδινα με στικάκια

Τα φαντάσματα της περιβόητης «περήφανης διαπραγμάτευσης» του πρώτου εξαμήνου του 2015 συνεχίζουν να στοιχειώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, Αλέξη Τσίπρα. Τούτο διότι ο κεντρικός πρωταγωνιστής εκείνης της περιόδου, ο Γιάνης Βαρουφάκης –τον οποίο ο κ. Τσίπρας τον είχε ορίσει υπουργό Οικονομικών και τον χαρακτήριζε «asset» για την κυβέρνησή του ως το τέλος–, συνεχίζει τις αποκαλύψεις ακόμα και τώρα, που είναι στη Βουλή ως γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Η αποκάλυψη λοιπόν του κ. Βαρουφάκη ότι οι επίμαχες ηχογραφήσεις που έκανε –ατύπως και παρατύπως– στις συνεδριάσεις των Eurogroup εκείνης της περιόδου ήταν εν γνώσει του κ. Τσίπρα αλλά και των υπολοίπων υπουργών της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έδωσαν πάλι την ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία να εξαπολύσει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι οι ηχογραφήσεις των Eurogroup όχι όχι μόνο έγιναν εν γνώσει του κ. Τσίπρα και των υπουργών του αλλά συνεχίζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της “περήφανης διαπραγμάτευσης”, με το υλικό να παραδίδεται στο υπουργικό συμβούλιο. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Πρέπει να απαντήσει, όχι μόνο, πια, για το αν ήξερε, αλλά κυρίως για το αν συντόνιζε και έδινε τις εντολές για όσα καταστροφικά για την αξιοπιστία της χώρας καταγγέλλει ο κ. Βαρουφάκης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!