Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Σε βαρύ πρόστιμο και κοινωφελή εργασία καταδικάστηκε η Μπαρ Ραφαέλι
[Protagon]: Σε βαρύ πρόστιμο και κοινωφελή εργασία καταδικάστηκε η Μπαρ Ραφαέλι

[Protagon]: Σε βαρύ πρόστιμο και κοινωφελή εργασία καταδικάστηκε η Μπαρ Ραφαέλι

Σε κοινωφελή εργασία διάρκειας εννέα μηνών και σε πρόστιμο άνω των 600.000 ευρώ καταδικάστηκε την Κυριακή από ισραηλινό δικαστήριο το τοπ μόντελ Μπαρ Ραφαέλι για μια υπόθεση εκτεταμένης φοροδιαφυγής.

Η Ραφαέλι κρίθηκε ένοχη τον περασμένο Ιούλιο για υποβολή ψευδών φορολογικών δηλώσεων κατά την περίοδο που ζούσε στο εξωτερικό, με σκοπό να αποφύγει τη φορολόγησή της στο Ισραήλ. Είχε δηλώσει ένοχη, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας με τις εισαγγελικές αρχές, ώστε να μην φυλακιστεί, αλλά να καταδικαστεί μόνο σε πρόστιμο ύψους 2,5 εκατομμυρίων σέκελ (610.000 ευρώ). Επιπλέον, θα πρέπει να καταβάλει και τους φόρους που οφείλει.

Η συμφωνία εγκρίθηκε από δικαστήριο του Τελ Αβίβ.

Οι ισραηλινοί πολίτες που ζουν στο εξωτερικό δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν τα έσοδά τους εκτός της χώρας. Ωστόσο οι ισραηλινές Αρχές υποστηρίζουν ότι το μοντέλο και η μητέρα της δήλωναν πλαστή διεύθυνση στο εξωτερικό ώστε να πληρώνουν μικρότερους φόρους.

Η μητέρα της Ραφαέλι, Τζίπι, που επίσης δήλωσε ένοχη και διαπραγματεύτηκε την ποινή της, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών και σε πρόστιμο 2,5 εκατομμυρίων σέκελ.

Η Μπαρ Ραφαέλι θα ξεκινήσει να εκτίει την ποινή της στις 21 Σεπτεμβρίου, μετά την εβραϊκή Πρωτοχρονιά.

Με την καταδίκη της κλείνει μια υπόθεση που κράτησε πολλά χρόνια, αφού η Ραφαέλι είχε συλληφθεί για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2015.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!