Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Τζόνσον: Πότε θα επιτραπούν ξανά τα ταξίδια στο εξωτερικό
[Protagon]: Τζόνσον: Πότε θα επιτραπούν ξανά τα ταξίδια στο εξωτερικό

[Protagon]: Τζόνσον: Πότε θα επιτραπούν ξανά τα ταξίδια στο εξωτερικό

Η Βρετανία είναι έτοιμη να προχωρήσει στην επόμενη φάση χαλάρωσης των μέτρων, σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε προδιαγράψει – αυτό τόνισε τη Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Για την ώρα, όπως είπε ο Τζόνσον, δεν υπάρχουν ενδείξεις, όπως η εμφάνιση νέας μετάλλαξης ή η αύξηση του αριθμού κρουσμάτων, οι οποίες να αναγκάζουν τη χώρα να βγει από το χρονοδιάγραμμά της. Βάσει αυτού, μέχρι το μέσον του καλοκαιριού θα έχουν αρθεί όλοι οι περιορισμοί και οι περισσότεροι ενήλικες θα είναι εμβολιασμένοι.

Με αυτά τα δεδομένα, από την επόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου θα ανοίξουν και πάλι κουρεία και κομμωτήρια, τα εστιατόρια και οι παμπ θα σερβίρουν σε εξωτερικούς χώρους σε καθημένους, ενώ θα ανοίξουν και πάλι τα γυμναστήρια, οι ζωολογικοί κήποι και οι βιβλιοθήκες.

Ακόμη, τα μέλη κάθε οικογένειας θα μπορούν να κάνουν διακοπές εντός Αγγλίας, οι γάμοι θα μπορούν να έχουν μέχρι και 15 καλεσμένους, ενώ θα αυξηθεί και ο αριθμός των επισκεπτών στους χώρους φροντίδας, στους οίκους ευγηρίας, κ.λπ. Περιορισμοί θα εξακολουθούν να ισχύουν για τις συγκεντρώσεις σε υπαίθριο χώρο.

Η τηλεργασία θα εξακολουθήσει για όσους μπορούν να εργαστούν με αυτόν τον τρόπο.

Τουρισμός, μάλλον από τον Μάιο

Ειδικά για τα διεθνή ταξίδια, που προς το παρόν δεν επιτρέπονται, η βρετανική κυβέρνηση δηλώνει ότι ευελπιστεί να τα επιτρέψει ξανά από τον Μάιο, χωρίς να αγνοεί τις δυσκολίες και την πιθανότητα εισαγωγής του ιού από το εξωτερικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!