Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Τσίπρας: Θα ξηλώσουμε το έκτρωμα Χατζηδάκη – Αδύναμος και ακατάλληλος ο Μητσοτάκης
[Protagon]: Τσίπρας: Θα ξηλώσουμε το έκτρωμα Χατζηδάκη – Αδύναμος και ακατάλληλος ο Μητσοτάκης

[Protagon]: Τσίπρας: Θα ξηλώσουμε το έκτρωμα Χατζηδάκη – Αδύναμος και ακατάλληλος ο Μητσοτάκης

Μύδρους κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή για το νομοσχέδιο της επκουρικής ασφάλισης, το οποίο και αποκάλεσε ύβρι για τις σημερινές και τις επόμενοες γενιές.

Πιάνοντας το νήμα απο εκεί που το άφησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα που προέκυψε κατά τον πρόσφατο ανασχημστισμό με τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τα περί αποστασίας και απόπειρας διεμβολισμού των πολιτικών αντιπάλων και υφαρπαγής στελεχών από έναν Πρωθυπουργό που όπως χαρακτηρισιτκά ανέφερε, βρίσκεται σε βέρτιγκο.

Σε μία ακόμη «πύρινη» ομιλία που έβριθε χαρακτηρισμών σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σύνθημα συνέχισης της τακτικής του «σκληρού ροκ» κατά της κυβέρνησης, με την ελπίδα ότι θα τη δει να αποδίδει δημοσκοπικά.

«Αυτό το έκτρωμα που φέρατε σήμερα, θα ξηλωθεί την πρώτη ημέρα της διακυβέρνησης από μια νέα προοδευτική κυβέρνηση», αναφώνησε για το σχέδιο νομου της επικουρικής ασφάλισης των νέων εργαζ0μένων. Και το Ασφαλιστικό και ο Πτωχευτικός και η σφαγή των εισακτέων και τα απλήρωτα 10ωρα θα ξηλωθούν, αλλά δεν θα ξεχαστούν. Θα είναι πάντοτε υπενθύμιση ότι μια κυβέρνηση αλαζόνων, σε δύσκολες στιγμές για την κοινωνία, έκανε τον φόβο και τον πόνο του ελληνικού λαού ευκαιρία για να πλουτίσουν κάποιοι λίγοι, οι εκλεκτοί και οι φίλοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!