Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Τραγέλαφος με το take away: Δεν απαγορεύεται τελικά στην εστίαση τα Σαββατοκύριακα
[Protagon]: Τραγέλαφος με το take away: Δεν απαγορεύεται τελικά στην εστίαση τα Σαββατοκύριακα

[Protagon]: Τραγέλαφος με το take away: Δεν απαγορεύεται τελικά στην εστίαση τα Σαββατοκύριακα

Στην Ελλάδα τα θαύματα διαρκούν τρεις μέρες και τα όσα ανακοινώνει ο Αδωνις Γεωργιάδης λίγα λεπτά. Της ώρας.

Βήμα 10: Το πρωί του Σαββάτου ο Αδωνις Γεωργιάδης βγήκε και ανακοίνωσε, στον ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά, ότι λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, στις «κόκκινες» περιοχές, όπως είναι η Αττική και η Θεσσαλονίκη —η μισή Ελλάδα δηλαδή πληθυσμιακά—, θα απαγορεύεται τα Σαββατοκύριακα το take away από τα καταστήματα εστίασης. Ο λόγος ήταν ότι συγκεντρώνεται πολύς κόσμος που πάει να αγοράσει το φαγητό του.

Βήμα 20: Μπροστά στην προφανή αιφνιδιαστική ανατροπή των συνηθειών και των σχεδιασμών καταναλωτών και επιχειρηματιών —πολλοί δεν έχουν ανεπτυγμένο δίκτυο διανομέων και δεν μπορούν να απευθυνθούν στις διαδικτυακές πλατφόρμες που παίρνουν προμήθεια για τις υπηρεσίες τους— ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε λίγο έπειτα ότι το μέτρο θα ισχύσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο. Όμως τα μέτρα ισχύουν ως τις 15 Φεβρουαρίου άρα θα ήταν μια απαγόρευση για ένα Σαββατοκύριακο!

Βήμα 3ο: Υπήρξε νέα, επίσημη διευκρίνιση από το υπουργείο Ανάπτυξης, που αποσαφήνισε ότι η απαγόρευση του take away από τα εστιατόρια θα ισχύσει τελικά από την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Βήμα 4ο: Ο κ. Γεωργιάδης το πήρε πίσω, επικαλούμενος την «κυβέρνηση». Σε μια νέα ανακοίνωση το υπουργείο Αναπτυξης ανέφερε:

«Η κυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του “take away” θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα.

» Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το “take away” θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».

Μηδέν εις το πηλίκον, αναστάτωση για την αναστάτωση, επειδή οι υπουργοί επιμένουν στην τηλεοπτική υπερέκθεση —ένας να μην βγει στον κ. Αυτιά δεν υπάρχει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!