Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Τουρκία: Ο υπόκοσμος άνοιξε το καπάκι του και καταγγέλλει… υπουργούς!
[Protagon]: Τουρκία: Ο υπόκοσμος άνοιξε το καπάκι του και καταγγέλλει… υπουργούς!

[Protagon]: Τουρκία: Ο υπόκοσμος άνοιξε το καπάκι του και καταγγέλλει… υπουργούς!

Ολα τα καλά του Αλλάχ είχε η Τουρκία –τον μεγάλο Ερντογάν της, τη λαμπρή αστική δημοκρατία της, την εύρωστη οικονομία της, το φιλειρηνικό πνεύμα της στις διεθνείς σχέσεις, τα φανταστικά θαλάσσια οικόπεδά της, την Αγία Σοφία τζαμί, τους εκλεκτούς φίλους και υποστηρικτές της σε Ανατολή και Δύση–, τάχα τι της έλειπε; Να, ένας μερακλής να κάνει μέσω YouTube μαθήματα πατριωτισμού και εθνικής ενότητας στους νεαρούς Τούρκους! Ε, τον βρήκε και αυτόν. Πειράζει που είναι άνθρωπος του υποκόσμου και έχει άχτι το κόμμα τού προέδρου;

Μάλλον, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τον Guardian , o οποίος λέει ότι το σπίτι του τύπου, στην Κωνσταντινούπολη, η αστυνομία το έκανε φύλλο και φτερό. Τον ίδιο βέβαια οι χωροφύλακες δεν τον τσίμπησαν για τα περαιτέρω, όπως συνηθίζουν να κάνουν με τις αριστερές φοιτήτριες και με τους Κούρδους εν μέση οδώ, επειδή ο γκάγκστερ ζει στο Ντουμπάι – και από εκεί εξαπολύει τα βίντεό του στον κυβερνοχώρο, με φοβερές καταγγελίες εναντίον προσώπων του προεδρικού περιβάλλοντος.

Ο εν λόγω ονομάζεται Σεντάτ Πεκέρ και έχει ανεβάσει επτά βίντεο στην ιντερνετική πλατφόρμα, από τα συνολικά δώδεκα που έχει υποσχεθεί στο κοινό του. Το βρετανικό Μέσο λέει ότι είναι πολύ δημοφιλή, αφού έχουν προβληθεί περισσότερες από 30 εκατομμύρια φορές. Οσοι τα ανοίγουν ακούν από τον Πεκέρ να λέει ότι στελέχη του Ερντογάν εμπλέκονται σε εγκλήματα του κοινού ποινικού δίκαιου, δηλαδή σε φόνους και σε διακίνηση ναρκωτικών, όπως και σε υποθέσεις διαφθοράς η οποία σχετίζεται με το πολιτικό ή διοικητικό πόστο τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!