Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Ο Todd M. Sechrist νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SUNLIGHT Batteries USA
[Protagon]: Ο Todd M. Sechrist νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SUNLIGHT Batteries USA

[Protagon]: Ο Todd M. Sechrist νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SUNLIGHT Batteries USA

H SUNLIGHT ανακοινώνει ότι ο κ. Τοντ Σέκριστ (Todd M. Sechrist) αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SUNLIGHT Batteries USA, και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της εταιρείας SUNLIGHT. Ο κ. Sechrist θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις 18 Οκτωβρίου 2021.

Ο Todd Sechrist είναι πεπειραμένο στέλεχος του κλάδου της ενέργειας, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας. Κατά τη διάρκεια της μακράς σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε πολλές διευθυντικές θέσεις, όπως Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων (COO) της Enersys και υπεύθυνος των αγορών Αμερικής, αλλά και Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής για την ίδια εταιρεία.

Ο κ. Sechrist είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της SUNLIGHT από το 2020. Πλέον, αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SUNLIGHT Batteries USA έπειτα από τη θητεία του στην εταιρεία Pengate Handling Systems της Raymond Corporation, όπου επίσης κατείχε τη διττή θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ο Todd M. Sechrist

H SUNLIGHT Batteries USA διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα αποθήκευσης, παραγωγής και συναρμολόγησης μπαταριών μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου στο Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας, συνολικής έκτασης 9.600 τ.μ. Η εταιρεία προχώρησε πρόσφατα στην υλοποίηση της πρώτης φάσης του επενδυτικού της πλάνου ύψους $150 εκατ. για την αγορά της Αμερικής, το οποίο και θα ολοκληρωθεί σε βάθος διετίας. Το πλάνο περιλαμβάνει επέκταση του εργοστασίου στο Γκρίνσμπορο, καθώς και εκσυγχρονισμό μηχανημάτων και εξοπλισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!