Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Την Παρασκευή στη Βουλή η απάντηση Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση για την πανδημία
[Protagon]: Την Παρασκευή στη Βουλή η απάντηση Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση για την πανδημία

[Protagon]: Την Παρασκευή στη Βουλή η απάντηση Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση για την πανδημία

Μία ακόμη σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το θέμα της διαχείρισης της πανδημίας και των επιπτώσεών της στην οικονομία, αναμένεται την Παρασκευή στη Βουλή, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη, να καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Κάνοντας χρήση του άρθρου 142Α του Κανονισμού της Βουλής, ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία και μέσω αυτής τους πολίτες για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας και την πορεία του εμβολιασμού, ανέφερε στο μπρίφινγκ της Πέμπτης ο κ. Ταραντίλης, και επαναλαμβάνοντας ότι η συζήτηση θα γίνει ανοικτά και όχι πίσω από κλειστές πόρτες (εννοώντας το αίτημα του Αλεξη Τσίπρα για σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών), έριξε το γάντι στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης:

Πέρα από την όποια κριτική, είπε, περιμένουμε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για το συλλογικό καλό.

Ο κ. Ταραντίλης επανέλαβε κατά τα άλλα, ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας και προχωρά βήμα-βήμα σε αποφάσεις, με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων.

Για μία ακόμη φορά διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν βάζει σε καμιά ζυγαριά την προστασία της ανθρώπινης ζωής, ταυτόχρονα όμως, δεν αγνοεί τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας και της επιχειρηματικότητας, όπως για παράδειγμα του εμπορίου, που έχει μπροστά του την περίοδο εκπτώσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!