Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Θεσσαλονίκη: Black Friday με προσφορά… εμβόλια για τον κορονοϊό δίχως ραντεβού
[Protagon]: Θεσσαλονίκη: Black Friday με προσφορά… εμβόλια για τον κορονοϊό δίχως ραντεβού

[Protagon]: Θεσσαλονίκη: Black Friday με προσφορά… εμβόλια για τον κορονοϊό δίχως ραντεβού

Το σύνθημα «Black Friday -Free Covid Life» επέλεξε η 4η Υγειονομική Περιφέρεια για να προσφέρει εμβολιασμούς για την Covid-19 την Παρασκευή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της νέας εξόρμησης, που διοργανώνει η 4η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης, δύο κινητές μονάδες θα βρίσκονται στην Πλατεία Αριστοτέλους (απέναντι από το Ολύμπιον) από τις 11.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα, παρέχοντας στους πολίτες, ηλικίας άνω των 12 ετών, τη δυνατότητα εμβολιασμού κατά της Covid, χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν είτε την πρώτη δόση του εμβολίου είτε την ενισχυτική, ενώ τα εμβόλια που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι της Pfizer.

Οπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ, Ειρήνη Χατζοπούλου , η επιλογή της ημέρας έγινε με δεδομένο ότι αναμένεται να υπάρξει αυξημένη κίνηση στο κέντρο της πόλης λόγω της Βlack Friday.

«Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι, λογικά, θα υπάρχει αυξημένη κίνηση στο κέντρο λόγω της ημέρας. Δεν ξέρω αν θα έχουμε σύμμαχο τον καιρό, σε κάθε περίπτωση όμως είναι δεδομένο ότι για άλλη μια φορά οι υγειονομικοί μας θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Οι εμβολιασμοί στις δύο κινητές μονάδες θα πραγματοποιούνται από προσωπικό των Κέντρων Υγείας του νομού Θεσσαλονίκης που υπάγονται στην αρμοδιότητα της 4ης ΥΠΕ και οι δύο κινητές μονάδες αντιστοιχούν σε 7-8 εμβολιαστικές γραμμές .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!