Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ο Θεοδωρικάκος απαντά στην πανικόβλητη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Παππά – Καλογρίτσα
[Protagon]: Ο Θεοδωρικάκος απαντά στην πανικόβλητη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Παππά – Καλογρίτσα

[Protagon]: Ο Θεοδωρικάκος απαντά στην πανικόβλητη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Παππά – Καλογρίτσα

Οι νέες αποκαλύψεις για το… «White House service» (βλέπε εξυπηρετήσεις «ημετέρων) επί κυβέρνησης Τσίπρα, με σταθερό πρωταγωνιστή, τον Νίκο Παππά, «τσέκαραν» τα αντανακλαστικά της Κουμουνδούρου που βγήκε να απαντήσει το απόγευμα του Σαββάτου με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου.

Mεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση υπενθυμιζόταν ότι ο κ. Καλογρίτσας «κόπηκε» από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016 από τον ΣΥΡΙΖΑ (!) επειδή δεν έδωσε την προκαταβολή. Με τη λεπτομέρεια όμως ότι προηγουμένως είχαν καταλήξει σε αποτυχία όλες οι προσπάθειες της τότε κυβέρνησης να αποκτήσει με οιονδήποτε τρόπο (σ.σ είτε ως δάνειο απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη είτε υπό τη μορφή εικονικής σύμβασης με τη λιβανέζικων συμφερόντων CCC / περισσότερα εδώ ) την απαιτούμενη ρευστότητα ο «κοκκινος εργολάβος», ώστε να αποκτήσει την άδεια και να γίνει πραγματικότητα το SYRIZA TV.

Επιπρόσθετα, η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου περιελάμβανε και την αιχμή ότι ο κ. Καλογρίτσας δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ αλλά «συνέταιρος» του σημερινού υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου (κάτω αυτούσια η ανακοίνωση).

Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, υπό τις οδηγίες του συνηγόρου του κ. Λοβέρδου, ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Nοβάρτις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καλογρίτσας κόπηκε από την αδειοδότηση καναλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν μπόρεσε να καταβάλει το τίμημα που προβλεπόταν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!