Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Θεοχάρης: 40%-50% πάνω οι αφίξεις φέτος τον Ιούνιο – Μόλις 1% οι ακυρώσεις στη Μύκονο
[Protagon]: Θεοχάρης: 40%-50% πάνω οι αφίξεις φέτος τον Ιούνιο – Μόλις 1% οι ακυρώσεις στη Μύκονο

[Protagon]: Θεοχάρης: 40%-50% πάνω οι αφίξεις φέτος τον Ιούνιο – Μόλις 1% οι ακυρώσεις στη Μύκονο

Ο φετινός Ιούνιος είναι 40%-50% πάνω σε αφίξεις σε σχέση με τον περσινό Ιούλιο, που ήταν ο πρώτος μήνας ανοίγματος, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν.

Σε συνέντευξή του την Τρίτη στο ραδιόφωνο του Σκάι διευκρίνισε ότι η πρώτη χώρα σε αφίξεις είναι η Γερμανία και φέτος έχουμε μία έκπληξη, την Πολωνία, η οποία είναι μεν τρίτη, αλλά πολύ κοντά στη δεύτερη Γαλλία. Υπάρχει, λοιπόν, μια μεγάλη αύξηση από την Πολωνία για δεύτερη συνεχή χρονιά και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, όπως είπε.

Για το αν θα μπουν και άλλα νησιά σε καθεστώς lockdown, ο υπουργός ανέφερε ότι στη Μύκονο «δώσαμε ως κυβέρνηση ένα σαφές μήνυμα αντανακλαστικών και αποφασιστικότητας, που είναι και το μήνυμα που μου ζητούσαν σε όλα αυτά τα ταξίδια που πραγματοποίησα στο εξωτερικό το προηγούμενο διάστημα. Να μη θυσιάσουμε την προσπάθεια να προστατεύσουμε την υγεία και των τουριστών και των πολιτών μας για λόγους οικονομίας. Αυτό το μήνυμα ακούστηκε και, μάλιστα, ξεκάθαρα. Και βλέπω να το λαμβάνουν και οι επαγγελματίες της Μυκόνου, όπου τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ το τελευταίο διάστημα».

Αναφερόμενος σε τυχόν ακυρώσεις στη Μύκονο, ο κ. Θεοχάρης σημείωσε ότι δεν έχουμε ακυρώσεις. Το ποσοστό είναι μόλις 1% αυτήν τη στιγμή, είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!