Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Θα συνεχιστεί η παράσταση «Ρινόκερος» με αντικατάσταση του Σερβετάλη
[Protagon]: Θα συνεχιστεί η παράσταση «Ρινόκερος» με αντικατάσταση του Σερβετάλη

[Protagon]: Θα συνεχιστεί η παράσταση «Ρινόκερος» με αντικατάσταση του Σερβετάλη

Την απόφαση του Γιάννη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», εξαιτίας των υγειονομικών μέτρων της πανδημίας, σχολιάζουν σε ανακοίνωσή τους οι συντελεστές της, ενώ ανακοινώνουν ότι η προβολή του θεατρικού έργου θα συνεχιστεί με άλλον πρωταγωνιστή.

Δηλώνουν ότι δεν θεωρούν ότι διαχωρίζονται με οποιονδήποτε τρόπο από τους τυχόν ανεμβολίαστους συμπολίτες τους και σημειώνουν ότι η αποχή από την Τέχνη και η διακοπή μιας παράστασης δεν μπορεί να αποτελεί λύση στα κυβερνητικά μέτρα.

Η ανακοίνωσης της ομάδας της παράστασης

Ως εργαζόμενοι ηθοποιοί στην παράσταση «ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ» θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διακοπή της παράστασης μας, λόγω της αποχώρησης του συναδέλφου μας Άρη Σερβετάλη.

Παρ’ όλα αυτά, είναι κοινή μας θέση να μην προβούμε σε επικρίσεις εις βάρος κανενός. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του.

Ούτε θεωρούμε ότι ως εμβολιασμένοι πολίτες και ηθοποιοί, διαχωριζόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο από λοιπούς τυχόν ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.

Και παρά το ότι είναι εύλογο να εκφράζει κανείς επιφυλάξεις ως προς τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, θεωρούμε ότι η αποχή από την τέχνη μας, η οικειοθελής διακοπή μίας παράστασης, δεν θα μπορούσε να αποτελεί λύση στα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση.

Το Θέατρο είναι τόπος επικοινωνίας , ανταλλαγής απόψεων. Είναι τόπος συνάντησης ανθρώπων, σκέψεων, ιδεών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!