Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Θα δουλεύατε από το σπίτι με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά των Μπαρμπέιντος;
[Protagon]: Θα δουλεύατε από το σπίτι με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά των Μπαρμπέιντος;

[Protagon]: Θα δουλεύατε από το σπίτι με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά των Μπαρμπέιντος;

Με τον κορονοϊό να έχει πλέον αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα μας σε διάφορους τομείς και ειδικά τα εργασιακά, ενώ επίσης έχει πλήξει τομείς όπως τον τουρισμό, τα νησιά Μπαρμπέιντος σκέφτηκαν έναν τρόπο να χτυπήσουν με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Σε μια απόπειρα λοιπόν να τονώσουν τόσο τον (πολύ πεσμένο) τουρισμό τους, όσο και την εξ αποστάσεως εργασία, εκπόνησαν ένα πρόγραμμα απασχόλησης αρκετά πρωτοποριακό και καινοτόμο.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, η κυβέρνηση των νησιών προτείνει ένα καινούργιο πρόγραμμα εργασίας, το λεγόμενο «Barbados Welcome Stamp» το οποίο παρέχει την δυνατότητα διαμονής και εργασίας από τα νησιά της Καραϊβικής.

Δηλαδή, συνδυάζετε διακοπές στην Καραϊβική και την εξ αποστάσεως εργασία από τα ξενοδοχεία και τους κοιτώνες σας!

Η πρωθυπουργός του νησιωτικού συμπλέγματος, Μία Μότλεϊ, πρότεινε αυτό το πρόγραμμα εργασίας, εφόσον η σύντομη παραμονή στα νησιά είναι δύσκολο να επιτευχθεί λόγω της πανδημίας και κανείς τουρίστας δεν επιθυμεί να κάτσει για παραπάνω από 4-5 ημέρες.

«Δεν χρειάζεται να δουλεύετε από μέρη της Ευρώπης ή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ή της Λατινικής Αμερικής, αφού μπορείτε να έρθετε εδώ και να δουλέψετε για μερικούς μήνες», τόνισε η Μότλεϊ, η οποία συμβούλεψε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοικτά, γιατί σύντομα η κυβέρνηση θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες».

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι δεν επιτρέπεται η παραμονή στο νησί για πάνω από ένα ημερολογιακό έτος σερί, οπότε στο 12μηνο θα πρέπει να επιστρέψετε στις πατρίδες σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!