Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Swinging Berlin: τα κλαμπ αψηφούν τον κορονοϊό
[Protagon]: Swinging Berlin: τα κλαμπ αψηφούν τον κορονοϊό

[Protagon]: Swinging Berlin: τα κλαμπ αψηφούν τον κορονοϊό

Την ημέρα που το «Salon zur wilden Renate » άνοιξε ξανά για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας, οι δυνατές δονήσεις του μπιτ συνεχίστηκαν για πολλή ώρα μετά την ανατολή του ήλιου, ενώ εκατοντάδες θαμώνες σε κατάσταση ευφορίας χόρευαν ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς μάσκες.

Υστερα από 18 μήνες στον «πάγο», το διάσημο βερολινέζικο νάιτ κλαμπ άνοιξε το Σαββατοκύριακο 4-5 Σεπτεμβρίου, αλλά όχι όπως σχεδίαζε αρχικά η πόλη να το κάνει, γράφει στους New York Times ο Μπριν Στόλε σε ανταπόκρισή του από το Βερολίνο. Νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι, η κυβέρνηση του Βερολίνου χρηματοδότησε μια μελέτη για να ελέγξει κατά πόσον τα μοριακά τεστ PCR μπορούσε να είναι ένας ασφαλής τρόπος για να ανοίξουν ξανά τα κλαμπ.

Αλλά πριν ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα της έρευνας, ένα τοπικό δικαστήριο αποφάσισε υπέρ μιας ντισκοτέκ, που είχε μηνύσει την πόλη επειδή είχε απαγορεύσει τον χορό σε εσωτερικούς χώρους, αναγκάζοντας τη Γερουσία του Βερολίνου να επιτρέψει την επαναλειτουργία των κλαμπ. Οσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν βεβαίωση ανάρρωσης από την Covid-19 τους τελευταίους έξι μήνες μπορούν να μπουν χωρίς να απαιτείται τεστ για την είσοδο.

Παλιότερη βραδιά στο «Σαλόνι της άγριας Ρενάτε»

Ωστόσο οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι τα γεμάτα κλαμπ, πακτωμένα με ιδρωμένους χορευτές που φωνάζουν πιο δυνατά από τη μουσική επί ώρες, είναι το ιδανικό περιβάλλον για την εξάπλωση του κορονοϊού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!