Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Στους μαθητές του Καστελόριζου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Η μάσκα δείχνει ότι είστε υπεύθυνα μέλη της κοινότητας
[Protagon]: Στους μαθητές του Καστελόριζου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Η μάσκα δείχνει ότι είστε υπεύθυνα μέλη της κοινότητας

[Protagon]: Στους μαθητές του Καστελόριζου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Η μάσκα δείχνει ότι είστε υπεύθυνα μέλη της κοινότητας

Στον αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους στο ακριτικό Καστελόριζο παρέστη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Προηγουμένως παρέστη στη δοξολογία της εορτής της Υψώσεως Του Τιμίου Σταυρού στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Απευθυνόμενη στους εξήντα μαθητές του νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου στο Καστελοριζο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, στάθηκε στη χρήση της προστατευτικής μάσκας και τα άλλα μέτρα προστασίας από τον νέο κορονοϊό.

Η φετινή δεν είναι μια χρονιά σαν τις προηγούμενες, σημείωσε στην αρχή του μηνύματός της προς τα παιδιά η κυρία Σακεραλλοπούλου και «φέτος -σημείωσε- εκτός από τα τετράδια και τα βιβλία σας θα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας ένα καινούργιο εξάρτημα: τη μάσκα. Σαν σκέψη μπορεί να μη σας φαίνεται ευχάριστη, στην πορεία όμως θα διαπιστώσετε ότι με τη συνεχή χρήση θα ξεχάσετε την παρουσία της. Θα γίνει μια συνήθεια. Κάτι όπως τα γυαλιά, για εμάς τους μύωπες».

«Φορώντας την και τηρώντας τους κανόνες προστασίας», υπογράμμισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «δεν διασφαλίζετε μόνο την υγεία σας, την υγεία των φίλων, των δασκάλων σας, των γονιών σας, της γιαγιάς και του παππού σας. Κάνετε κάτι πιο σημαντικό: δείχνετε ότι αποτελείτε υπεύθυνα μέλη της κοινότητας, ότι ενδιαφέρεστε για τον διπλανό σας, ότι συνειδητοποιείτε πως η ατομική μας ευτυχία εξαρτάται απόλυτα από την ευτυχία του συνόλου».

Ακολουθεί το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς:

«Αγαπητά μου παιδιά,

Ανοίγεται μπροστά σας μια καινούργια σχολική χρονιά γεμάτη υποσχέσεις: να μάθετε καινούρια πράγματα, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!