Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Στον Πειραιά ο μεγάλος νικητής του Τζόκερ: το πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Μαρίνα Ζέας με το «χρυσό» δελτίο των €5,1 εκατ.
[Protagon]: Στον Πειραιά ο μεγάλος νικητής του Τζόκερ: το πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Μαρίνα Ζέας με το «χρυσό» δελτίο των €5,1 εκατ.

[Protagon]: Στον Πειραιά ο μεγάλος νικητής του Τζόκερ: το πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Μαρίνα Ζέας με το «χρυσό» δελτίο των €5,1 εκατ.

Στο Πειραιά παίχτηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ, αξίας μόλις τριών ευρώ, που απέφερε στον κάτοχό του περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ!

«Ηταν ένα απλό δελτίο, με μόνο έξι στήλες, τις οποίες είχε συμπληρώσει ο τυχερός μόνος του, χωρίς τυχαία επιλογή. Μία από αυτές τις στήλες είχε τα 5+1 νούμερα και του χάρισε το μεγάλο έπαθλο», δήλωσε ο Φίλιππος Δάγλας, ιδιοκτήτης του «χρυσού» πρακτορείου στη Μαρίνα Ζέας.

Ο κ. Δάγλας ενημερώθηκε για τη μεγάλη επιτυχία, τυχαία, μέσω ενός εξαδέλφου του. «Με κάλεσε χθες το βράδυ αργά ενθουσιασμένος για να μου πει τα νέα. Το είχε διαβάσει στο ίντερνετ σε ένα ρεπορτάζ που είχε βγει για την κλήρωση. Η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Είναι η πρώτη φορά που πελάτης μας κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό», είπε ο πράκτορας του ΟΠΑΠ.

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια λειτουργίας του καταστήματος, ο κ. Δάγλας ετοιμάζεται να το ανακαινίσει και θεωρεί αυτή την επιτυχία ως ένα καλό σημάδι. «Από το πρωί έρχεται κόσμος για να μας συγχαρεί. Κάναμε την αρχή με τον τυχερό του ΤΖΟΚΕΡ και ελπίζω ότι η νέα εποχή του καταστήματος θα φέρει κι άλλες πολλές επιτυχίες!», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!