Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: «Στο Παπανικολάου διασωληνώνουν 40άρηδες και 50άρηδες – είμαστε σε πόλεμο»
[Protagon]: «Στο Παπανικολάου διασωληνώνουν 40άρηδες και 50άρηδες – είμαστε σε πόλεμο»

[Protagon]: «Στο Παπανικολάου διασωληνώνουν 40άρηδες και 50άρηδες – είμαστε σε πόλεμο»

Μήνυμα συστράτευσης και στήριξης της ηρωικής προσπάθειας που καταβάλλουν καθημερινά στα νοσοκομεία της χώρας γιατροί, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό, στέλνει μέσω ανάρτησής του στα social media, αναισθησιολόγος του «Παπανικολάρου», περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται την τελευταία περίοδο ο υγειονομικός πόλεμος με τον κορονοϊό.

Στον πόλεμο, τονίζει χαρακτηριστικά, «όλοι υπηρετούμε την πατρίδα χωρίς ερωτήσεις, ειρωνίες, αμφισβητήσεις, και “ναι μεν, αλλά”. Την υπηρετούμε τηρώντας τα μέτρα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και βοηθώντας το σύστημα υγείας, με τις όποιες αναμφισβήτητες και τρανταχτές αδυναμίες του, να παραμείνει όρθιο. Βοηθώντας και δίνοντας κουράγιο στους γιατρούς, νοσηλευτές και παραιατρικό προσωπικό, να ανταπεξέλθουν στην άνιση και άνευ όρων αυτή μάχη».

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ο γιατρός του «Παπανικολάου» περιγράφει τις πρωτόγνωρες σκηνές που εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο με διασωληνώσεις όχι μόνο ηλικιωμένων, αλλά 40χρονων και 50χρονων.

H ανάρτησή του (εδώ) περιλαμβάνει και ένα μήνυμα για όσους «εξακολουθούν να στηρίζουν θεωρίες συνωμοσίας, και να είναι απείθαρχοι στα μέτρα προστασίας θέτοντας σε κίνδυνο πέρα από τους εαυτούς τους, και τις ζωές άλλων πολιτών».

«Μη ντραπείτε να τους καταγγείλετε αν τους δείτε…… Η ΒΛΑΚΕΙΑ εν μέσω πανδημίας είναι δυνητικά ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ, και αν κάποιοι δεν με πιστεύουν, θέλω να τους πω ότι καλύτερα να ζεις παραπλανημένος, παρά διασωληνωμένος…»,καταλήγει ο αναισθησιολόγος του «Παπανικολάου» για όσους επιμενουν να αμφισβητούν την κρισιμότητα της κατάστασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!