Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Στο 7ο Δημοτικό Αγίων Αναργύρων ο Πρωθυπουργός για τον αγιασμό
[Protagon]: Στο 7ο Δημοτικό Αγίων Αναργύρων ο Πρωθυπουργός για τον αγιασμό

[Protagon]: Στο 7ο Δημοτικό Αγίων Αναργύρων ο Πρωθυπουργός για τον αγιασμό

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στον αγιασμό για την έναρξη της νέας -ιδιαίτερης λόγω κορονοϊού- σχολικής χρονιάς.

Στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ, ο Πρωθυπουργός τόνισε πόσο σημαντικό είναι να ανοίξουν τα σχολεία στην ώρα τους . Καμία χώρα δεν θέλει να παιδιά στο σπίτι, αναγνωρίζουμε ότι η τηλεκπαίδευση μπορεί να είναι επικουρικά χρήσιμη, αλλά δεν μπορεί να υποκαταστήσει το σχολείο, ανέφερε και στάθηκε στην υποχρεωτική χρήση μάσκας από μαθητές και εκπαιδευτικούς:

«Ο λόγος που επιμένουμε στη χρήση της μάσκας είναι γιατί μας το επισημαίνουν οι ειδικοί. Ξέρω ότι η μάσκα είναι άβολη και ότι δεν είναι ευχάριστο να τη φοράμε όλη την ημέρα. Όμως αυτό μας λένε οι ειδικοί και θα ζητήσω από όλους να συμμορφωθούν με αυτές τις υποδείξεις».

Από την πρώτη ημέρα επιστροφής στο σχολείο δεν έλειψαν τα «παρατράγουδα» με γονείς να εκφράζουν την αντίθεσή τους στη χρήση μάσκας, αρνούμενοι να στείλουν τα παιδιά τους στις τάξεις, με «τίμημα» ακόμα και να χάσουν τη χρονιά.

Την απάντηση στους λεγόμενους «δύσπιστους» του κορονοϊού, έδωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός την Κυριακή. «Είναι λίγοι που έχουν επιφυλάξεις για το αν υπάρχει ο κορονοϊός, πόσο επικίνδυνος είναι κλπ. Ο ιός όμως υπάρχει, έχει στοιχίσει ζωές και έχω ευθύνη να αποκρούσω όλες τις θεωρίες συνωμοσίας για να υπερασπιστώ το ύψιστο αγαθό που είναι η υγεία, και με κανονιστικά μέτρα και με την πειθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!