Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: «Ο Σταλινισμός ζει»: Η απάντηση Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Αποστολάκη και τον ανασχηματισμό
[Protagon]: «Ο Σταλινισμός ζει»: Η απάντηση Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Αποστολάκη και τον ανασχηματισμό

[Protagon]: «Ο Σταλινισμός ζει»: Η απάντηση Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Αποστολάκη και τον ανασχηματισμό

Η μη υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες αποδέχτηκε την θέση του πρώτου υπουργού Πολιτικής Προστασίας της χώρας, ενημέρωσε και την Προεδρία της Δημοκρατίας ότι θα παραστεί στην ορκωμοσία μετά της συζύγου του και έπειτα αρνήθηκε τη θέση, επικαλούμενος απουσία πολιτικής συναίνεσης, προκάλεσε τον αναμενόμενο καβγά μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και μια ασύμμετρη εικόνα για τον ίδιο τον ναύαρχο ε.α.

Με τη μεν κυβέρνηση να φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει «κατώτερο τον περιστάσεων» έναν άνθρωπο τον οποίο είχε μόλις επιλέξει για να στέκεται στο ύψος δύσκολων περιστάσεων. Και τον δε ΣΥΡΙΖΑ να τον περιγράφει πρώτα ως αποστάτη που εξαγοράστηκε και μετά να τον χαρακτηρίζει άξιο κομματικό στέλεχος.

Αυτό το τελευταίο, αυτήν την πλευρά της ιστορίας δηλαδή, ανέδειξε και με δήλωσή του, το απόγευμα της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου οποίος απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ σταλινικές πρακτικές ενώ κατηγόρησε και πάλι τον κ. Αποστολάκη ότι δεν τήρησε τον λόγο του.

«Μέσα σε δύο ώρες, από ένας αποστάτης που εξαγοράστηκε, ο κ. Αποστολάκης μετατράπηκε, στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα “άξιο στέλεχος” που παγιδεύτηκε. Όταν αποδέχθηκε την πρόταση συναίνεσης, καθυβρίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με τα χειρότερα λόγια. Όταν ύστερα από τις απειλές δείλιασε, δεν τήρησε τον λόγο του και “συνεμορφώθη προς τας κομματικάς υποδείξεις”, επαινείται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!