Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: ΣΚΑΪ για «Big Brother»: Διακόπτεται προσωρινά η live streaming μετάδοση
[Protagon]: ΣΚΑΪ για «Big Brother»: Διακόπτεται προσωρινά η live streaming μετάδοση

[Protagon]: ΣΚΑΪ για «Big Brother»: Διακόπτεται προσωρινά η live streaming μετάδοση

Σε ανθρώπινο λάθος εργαζομένου αποδίδει ο ΣΚΑΪ, το επίμαχο βίντεο από το «Big Brother» όπου παίκτης προχωρά σε άθλιο σχόλιο, με το οποίο εξυμνείται η κουλτούρα του βιασμού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και την παρέμβαση ακόμη και του κυβερνητικού εκπροσώπου (εδώ ) για το ριάλιτι, προχώρησε σε ανακοίνωση.

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ με την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν υιοθετεί, δεν ασπάζεται και δεν δέχεται λογικές, στάσεις ή συμπεριφορές που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ατομικά δικαιώματα και την ισότητα των φύλων» σημειώνει αρχικά το κανάλι.

Στην ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ εξηγεί πως η live streaming μετάδοση του «Big Brother» διακόπτεται ώσπου να ενισχυθούν περαιτέρω οι κανόνες και οι διαδικασίες ασφάλειας, που τη διέπουν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Ο Όμιλος ΣΚΑΪ με την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν υιοθετεί, δεν ασπάζεται και δεν δέχεται λογικές, στάσεις ή συμπεριφορές που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ατομικά δικαιώματα και την ισότητα των φύλων.

Σε αυτό το πλαίσιο, διευκρινίζεται ότι όσα έλαβαν χώρα στη διαδικτυακή ζωντανή μετάδοση (live streaming) του Big Brother, και όχι την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης καθημερινού επεισοδίου, αφορούν σε σχόλιο ενός παίκτη, ο οποίος άμεσα απομακρύνθηκε από την παραγωγή, καθώς με τα λεγόμενά του, όχι μόνο παραβίασε κατάφωρα τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά προκάλεσε την αποστροφή και την καταδίκη σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!