Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Τι συζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το αφεντικό της Volkswagen στην Αστυπάλαια
[Protagon]: Τι συζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το αφεντικό της Volkswagen στην Αστυπάλαια

[Protagon]: Τι συζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το αφεντικό της Volkswagen στην Αστυπάλαια

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Volkswagen Χέρμπερτ Ντις, συναντήθηκε στην Αστυπάλαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των αποκαλυπτηρίων του project που θα μετατρέψει την Αστυπάλαια σε πρότυπο νησί ηλεκτροκίνησης και πράσινης ενέργειας.

Στην αρχή της συνάντησης, οι δύο άνδρες είχαν έναν σύντομο διάλογο on camera:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μόλις φτάσατε;»

Χέρμπερτ Ντις: «Ναι, μόλις φτάσαμε πριν από μια ώρα, και είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, τις γεννήτριες diesel. Ήδη ενημερωθήκαμε για το project και τις αλλαγές που θα φέρει. Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς αυτή είναι μια από τις πρώτες περιοχές που επισκέπτομαι μετά το lockdown».

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρίσκεστε εδώ. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το γεγονός πως αυτό που ξεκίνησε ως ιδέα τώρα γίνεται πραγματικότητα. Είχα την ευκαιρία να περιηγηθώ στο νησί πριν φτάσετε εδώ και να μιλήσω με τους κατοίκους, οι οποίοι είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι με το όλο project.

»Σίγουρα είναι εξαιρετικά σημαντικό για το νησί αλλά λειτουργεί και ως σύμβολο του τι μπορούμε να κάνουμε για την επιτάχυνση της πράσινης μετάβασης. Εργαζόμαστε από κοινού το κράτος, ο Δήμος, με πρωτοπόρες στον τομέα τους δυνάμεις του ιδιωτικού τομέα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είστε σήμερα εδώ».

Χέρμπερτ Ντις: »Και εγώ το ίδιο. Και θυμάμαι πως όταν πρωτογνωριστήκαμε, στα τέλη του 2019, δεν ήμασταν σίγουροι τι ακριβώς έπρεπε να κάνουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!